AdAway APK Pa pagesë Shkarko | Apps më të mira për celularët

AdAway APK Pa pagesë Shkarko

AdAway APK pagesë:

  • Adaway APK Shkarko No Root
  • Adaway APK Xda
  • Adaway Magisk
  • Adaway 4
  • Adaway Oreo
  • Adaway nuga
  • Adaway Systemless
  • Adaway e rnative LTE

AdAway APK Shkarko

AdAway APK Pa pagesë Shkarko:

adAway është një mjet ad-bllokimin që bllokon çdo pop-up që shfaqet, ndërsa ju jeni duke shfletuar në pajisjen tuaj Android. Aplikacioni gjithashtu ju lejon të zgjidhni dosjet presë nga pajisja juaj.

Siç është e zakonshme me këtë lloj të kërkesës, me adAway, ju mund të krijoni një "whitelist’ faqet e internetit të cilat ju mund të shtoni përjashtime nëse doni. Sigurisht, ju gjithashtu mund të shtoni më shumë pret të zezë tuaj në qoftë se ju doni, shumë. Por, pa marrë parasysh se çfarë ju vendosni të bëni, të gjitha parametrat mund të konfigurohet sipas preferencave tuaja.

Është e rëndësishme të theksohet se për të përdorur adAway, ju do të duhet një pajisje të rrënjosur. Nëse pajisja juaj Android nuk është e rrënjosur, ju nuk do të jetë në gjendje për të hyrë në të gjitha tiparet e përshkruara më sipër. Për të zgjidhur këtë, megjithatë, ju gjithmonë mund të shkarkoni një aplikim si Towelroot nga Uptodown.

adAway është një mjet i shkëlqyer për bllokimin e reklama, dhe edhe pse ajo nuk është në disponim nëpërmjet Google Play (ose ndoshta për shkak të tij), ajo ka shumë karakteristika të madhe. Plus, Ndërfaqja e përdoruesit është e thjeshtë, i përshtatshëm, dhe të lehtë për të ngritur.

Version: 3.3 (61)
Rifreskimi i fundit: nëntor 08, 2018
Madhësia e dokumentit: 19 mb

Të gjitha dosjet APK gjenden në faqen tonë janë origjinale dhe të pandryshuar

AdAway APK Shkarko Këtu