Android Auto АПК Превземи | Најдобра Apps за мобилни телефони

Симнете ја најновата верзија на Android Auto APK датотека

Android Auto АПК Превземи:Android Auto е вашата чувствителна возење придружник. Со поедноставен интерфејс, огромна копчиња, и високо ефективен глас карактеристики, Android Auto е дизајниран за да може полесно да се користат апликации на вашиот паметен телефон кога сте во движење.

Android Auto АПК Превземи

патека до вашиот последователните место за одмор користење Google Maps со реално време GPS навигација и посетителите сигнали
• Остварување на повици користење Google асистент и одговорите дојдовни повици со само тапа.
• Гледајте ги омилените медиуми апликации со Spotify, Пандора, iHeartRadio, Google Play Music, Амазон Музика, НПР Еден, звучен, MLB.com и Deezer. Многу дополнителни музика, радио, информации, информации спортски активности, audiobook и подкаст апликации исто така се поддржани

• Испраќање и примање на пораки, заедно со вашиот Google асистент со помош на SMS, Hangouts, WhatsApp, Skype, телеграма, WeChat, кои, Google Allo и многу други пораки apps.For целосна листата на соодветен апликации, одат на http://g.co/androidauto

За да се направи употреба на Android Auto, испишан сака на мобилен телефон оперативниот Андроид 5.нула или поголем (шекерче, Бел слез, нугат, или Орео) и жив информации врска.
Во текот 400 автомобилски модата сега помогне Android Auto! Да се ​​бара надвор од во случај вашиот автомобилски шоу е соодветен и како може да се дозволи тоа, испитува вашиот поединецОК прирачник или контактирајте со вашиот автомобилскиОК производителот.Откако активира, користат високо-квалитетни USB кабел за да се закачите на вашиот телефон на Вашето возило, а потоа започнете со Android Auto за да започнете!
се предава дополнителен за Андроид Авто- соодветен автомобили на http://android.com/auto
на помогне: http://support.google.com/androidauto
добие помогне од нашите група: https://productforums.google.com/forum/#!форум / андроид-автоматски

Android Auto - Мапи, медиумите, пораки & гласот од страна на Google ДОО

Исто така, види:-

Симнете ја најновата верзија на Android Auto APK датотека тука

Завршно до датумот: октомври 01, 2018
датотека димензија: 16 MB
Превземи: Android Auto АПК