Android Auto APK Shkarko | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të dosjes Android Auto APK

Android Auto APK Shkarko:Android Auto është e ndjeshme shoku juaj ngarje. Me një ndërfaqe të thjeshtuar, butonat e mëdha, dhe karakteristika shumë efektive zë, Android Auto është projektuar për të bërë më të lehtë për t'u përdorur Apps në smartphone tuaj, kur ju jeni në lëvizje.

Android Auto APK Shkarko

Path për të juaj pasues Vëndi i pushimeve shfrytëzuar Google Maps me kohë reale navigacion GPS dhe vizitorët faqen alarme
• Bëni telefonata shfrytëzuar Google Assistant dhe përgjigje telefonatat në hyrje me vetëm një rubinet.
• Shikojnë aplikacionet mediave tuaja të preferuara me Spotify, Pandora, iHeartRadio, Google Luaj Muzikë, Amazon Muzikë, NPR One, i dëgjueshëm, MLB.com dhe Deezer. Shumë muzikë shtesë, radio, informacion, informacioni i aktivitetit sportiv, audiobook dhe Podcast Apps janë mbështetur edhe

• Dërgoni dhe të merrni mesazhe së bashku me Google Ndihmës duke përdorur SMS tuaj, Hangouts, WhatsApp, skype, telegram, WeChat, që, Google Allo dhe shumë të tjera mesazheve apps.For një të plotë listëi përshtatshëm Apps, shkoni në http://g.co/androidauto

Për të bërë përdorimin e Android Auto, ju do të dua një Cellphone operativ android 5.zero ose më e madhe (gjel sheqeri, alte, nuga, ose Oreo) dhe një gjallë informacion lidhje.
mbi 400 automobilistik modelet tani ndihmë Android Auto! Për të kërkuar nga jashtë Në rastin tuaj automobilistik shfaqje është i përshtatshëm dhe se si mund të lejoj ajo, ekzaminoj juaj pronar's manual ose kontaktoni tuaj automobilistik's prodhues.Pasi aktivizohet, përdorni një kabllo USB me cilësi të lartë për të bashkëngjitni telefonin tuaj për automjetin tuaj, pastaj të fillojë Android Auto për të marrë filluar!
të mësohet shtesë në lidhje me Android Auto dhe i përshtatshëm automobila në http://android.com/auto
për ndihmë: http://support.google.com/androidauto
Marr ndihmoj nga tonë grup: https://productforums.google.com/forum/#!forum / Car Android

Android Auto - Maps, Media, Messaging & zë nga Google LLC

gjithashtu shih:-

Shkarko versionin e fundit të dosjes Android Auto APK KETU

përfundimtar deri në datën: tetor 01, 2018
skedar dimension: 16 mb
Shkarko: Android Auto APK