Android Otomatis APK Download | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

Ngundeur versi panganyarna tina file Android Otomatis APK

Android Otomatis APK Download:Android Otomatis nyaeta pendamping nyetir wijaksana Anjeun. Ku panganteur saderhana, tombol badag, sarta fitur sora kacida mujarab, Android Otomatis geus dirancang sangkan leuwih gampang ngagunakeun aktip dina smartphone anjeun nalika anjeun dina lebet nu.

Android Otomatis APK Download

jalur pikeun Anjeun anu ieu titik pakansi ngamangpaatkeun Google Maps kalawan real-time navigasi GPS na datang loka ngabejaan
• Jieun nelepon ngamangpaatkeun Google Asisten na walon telepon asup jeung ukur hiji keran.
• Lalajo aktip media paporit Anjeun sareng Spotify, Pandora, iHeartRadio, Google Play Music, Amazon Musik, NPR Salah, karungu, MLB.com na Deezer. Loba musik tambahan, radio, inpormasi, Inpo aktivitas olahraga, audiobook jeung podcast aktip ogé dirojong

• Kirim sarta tampa petunjuk seratan sapanjang kalawan Google Asisten maké SMS anjeun, Hangouts, WhatsApp, Skype, telegram, WeChat, saha, Google Allo tur loba lianna olahtalatah apps.For a pinuh Listing ti cocok aktip, buka http://g.co/androidauto

Sangkan ngamangpaatkeun Android Otomatis, Anjeun gé hayang a hapé operasi Android 5.nol atawa badag (landian, Marshmallow, Nougat, atanapi Oreo) sarta hiji lincah inpormasi hubungan.
di luhur 400 otomotif fashions ayeuna tulung Android Otomatis! Pikeun neangan kaluar kaluar bisi anjeun otomotif nunjukkeun mangrupa cocok jeung kumaha salah can ngidinkeun ieu, nguji Anjeun proprietor's buku panungtun atanapi ngahubungan Anjeun otomotif's nu ngasilkeun.sakali diaktipkeun, nganggo kabel USB kualitas luhur rék di selapkeun telepon anjeun pikeun wahana Anjeun, lajeng ngawitan Android Otomatis pikeun ngamimitian!
diajar tambahan ngeunaan Android Otomatis na cocok mobil di http://android.com/auto
keur tulung: http://support.google.com/androidauto
meunang mantuan ti urang kumpulan: HTTPS://productforums.google.com/forum/#!forum / android-otomatis

Android Otomatis - Maps, media, olahtalatah & sora ku Google LLC

ogé nempo:-

Ngundeur versi panganyarna tina file Android Otomatis APK dieu

final paling énggal: Oktober 01, 2018
koropak ukuran: 16 MB
download: Android Otomatis APK