BETA PUBG mobile APK Download | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

Ngundeur versi panganyarna tina BETA PUBG mobile APK

BETA PUBG mobile APK Download

teu aya gunana pulau, éta # 1 zombie kaulinan kumpulan, asalna dina hapé! ngumpulkeun band heroik Anjeun, ngumpulkeun basa anjeun sarta nyanghareupan hordes asup kalawan mates Anjeun!

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS mana selnu unik perangna Royale pelesir kiwari bisa diasupan di anjeun sistim!
BETA PUBG mobile APK Download

1. PUBG resmi on mobile
100 gamers parasut onto a tebih 8×8 km pulo pikeun meunangna-nyokot-kabeh showdown.Players kedah manggihan sarta lagu pakarang sorangan, mobil jeung nawaran jeung ngelehkeun unggal pamilon dina medan perang grafis jeung tactically euyeub yén Angkatan pamaén kana aréa maén hargana murah. Anjeun tiasa darat, rampog jeung ngalakukeun nanaon salamet sarta dijadikeun lalaki tukang!

2. kaleuleuwihan-kualitas grafik na HD Audio
The Engine teu nyata kacida mujarab 4 nyiptakeun stunning, ahli pangaweruh ditingali kalayan elemen jegud, Hasil midangkeun santun sarta Kartu HD gede pikeun Battle Royale. Ngarasa kawas anjeun di tengah aksi sakumaha maneh maén kalawan audio kualitas luhur, sora haunting 3D, sarta sora tujuh-saluran.

tilu. Lifelike Pakarang
Hiji arsenal kantos-tumuwuh senjata api, pakarang melee tur ngalungkeun pakarang jeung ballistics lumrah jeung sajarah perjalanan mere Anjeun pilihan pikeun némbak, sambel handap atawa kaduruk lawan Anjeun. Oh, jeung anjeun ngan resep loyang? Urang meuli loyang.

opat. perjalanan di ngetik
Commandeer rupa-rupa autos bareng jeung kandaraan, vans, bikes, jeung parahu pikeun neangan kaluar musuh anjeun, ras aranjeunna ka zone muter atanapi ngadamel ngewa Swift.

5. Pagawe up kalawan buddies
Salamet perangna kalawan mates Anjeun. diondang na pagawe up kalawan mates Anjeun, koordinat rencana perang anjeun ku cara sora obrolan na ngatur katuhu tewak.

6. Truthful Gaming Atmosphere
kacida mujarab anti-cheat mechanisms guarantee a nikmat jeung truthful surroundings for all PUBG MOBILE gamers.

Not ngan A olahraga. This Is Battle Royale.

* Requires a persistent web hubungan.
* Advisable specs for getting probably the most out of PUBG MOBILE: Android 5.1.1 or above and at the least 2 GB RAM.If in case you have any questions or issues,

Taros Kami
The present Vérsi henteu symbolize the ultimate kualitas luhur ti olahraga siga we are going to maintain optimizing present bahan eusi jeung kaasup anyar Pilihan.

In case you kauntungan ti pelesir, Punten be part of éta dialogue on fb! PUBG MOBILE Official fb kaca wéb: http://www.facebook.com/PUBGMOBILE

If in case you have any questions or isu, please contact our customer support di PUBGMOBILE_CS@tencentgames.com

ngumpulkeun, ngawangun, gelut … AND salamet!

nyiapkeun keur kecap panungtungan Zombie gerakan RPG kaahlian pikeun smartphone sarta tablet – Powered by Deep Silver urang pangalusna-jual teu aya gunana pulau kumpulan, kalawan leuwih 15 juta item meuli on PC and konsol. Ngumpulkeun pahlawan legendaris jeung pakarang akalna. ngawangun pinter sarap jeung kandang barricades. Paké combos spektakuler jeung has husus panarajangan. ngalakukeun henteu masalah Anjeun gé bisa ngajaga nu hordes zombie ghastly dina bay!

pikasieuneun Pilihan

Candak pelesir di midangkeun aksi-dipakétkeun di melee na mamingan gerakan!
Ngumpulkeun pahlawan iconic nyanghareupan zombies!
ngawangun basa anjeun jeung pinter sarap jeung fend off hordes!
manggih sarta ngabebaskeun stunning, kapuloan handcrafted!

BETA PUBG mobile by Tencent Kaulinan pidéo

ogé nempo

Ngundeur versi panganyarna tina BETA PUBG mobile APK dieu

model: nol.7.nol (8644)
final paling énggal: Juli 23, 2018
koropak ukuran: 34 MB