Blokada APK Pa pagesë Shkarko | Apps më të mira për celularët

Blokada APK Pa pagesë Shkarko

Blokada APK pagesë:

  • Është Blokada Safe
  • Blokada Rishikimi
  • Është Blokada një VPN
  • Blokada Apk Download për Firestick
  • Blokada për Firestick
  • Blokada Youtube
  • Blokada për Windows
  • Blokada Blacklist

Blokada APK Shkarko

Blokada APK Pa pagesë Shkarko:

Blokada DNS është një lirë, lehtë për t'u përdorur mjet për ta bërë atë të lehtë dhe të shpejtë për të kaloni në mes DNS (Domain Name System) servers të ju japin besueshëm, lidhje të sigurt dhe të besueshëm në internet. Ajo ju mbron kundër DNS spoofing, ju ndihmon në faqet e internetit të qasjes të cilat janë të bllokuara nga ISP-në tuaj.

Kërkesa është ad-free dhe është projekti kryesor është gjithashtu i lirë dhe me burim të hapur, ju mund të gjeni atë në faqen e internetit blokada.org.

Bashkohu me ne në telegram chat tonë nëse keni pyetje apo reagime: http://go.blokada.org/chat

Version: 3.4.100500 (304100500)
Rifreskimi i fundit: nëntor 10, 2018
Madhësia e dokumentit: 4 mb

Të gjitha dosjet APK gjenden në faqen tonë janë origjinale dhe të pandryshuar

Shkarko disa të tjera të dobishme fotografi APK:

Blokada APK Shkarko Këtu