tenang – tapa, sare, Bersantai APK Download – Kaséhatan bébas & kasehatan

tenang – tapa, sare, bersantai APK

Tenang teh # 1 mindfulness tur semedi aplikasi pikeun nambahkeun legibility, kabagjaan jeung perdamaian ka hirup sapopoé Anjeun. Mimitian lalampahan anjeun ka pikiran quieter kalayan aplikasi anu ratusan trust rébuan na anu dipidangkeun dina kaayaan New York.

Calm - Meditate, Sleep, Relax APK Download
Tenang mangrupakeun aplikasi semedi katuhu pikeun rookies, tapi Sajaba ngawengku sacara gembleng loba aplikasi pikeun meditators panengah jeung punjul tur gurus.

kelas semedi dipandu bisa kapanggih dina tebih tina tilu, 5, 10, 15, 20 atawa 25 menit sangkan anjeun kamungkinan bisa milih ukuran katuhu pikeun nyocogkeun sapanjang kalayan jadwal Anjeun. subjék embody:

* Nervousness Calming
* Ngatur Stress
* jero Saré
* Museurkeun na Pokus
* kabungahan
* Rasa syukur
* Harga diri
* Physique Scan
* Asih-kahadean
* hampura
* Non-judgment
* Commuting digawé atawa kuliah
* Strolling tapa
* Barudak tenang
* Na pisan tambahan….

Sajaba éta ngawengku:

* Saban poé Kalem: hiji merk program 10-menit anyar ditambahkeun dinten ku dintenna pikeun mantuan betah maneh kana dinten atawa unwind kalawan saméméhna ti kasur
* saré Dongeng: Dongeng waktu sare grownup assured mun lull anjeun bobo
* 7 beurang 21 aplikasi pikeun tiap newbie na konsumén punjul
* Réspirasi workout Kabiasaan mun loosen up
* semedi timed Unguided
* semedi Buka-réngsé
* 25+ sora alam soothing jeung adegan sangkan ngamangpaatkeun sakuliah tapa, yoga atawa anu bakal nulungan urang bobo

Ngawas kamajuan anjeun kalawan:

* Unggal corétan dinten
* Waktos spent niis

Tenang ieu disukai ku pencét:

* "Aku umumna waspada tina aktip semedi sabab kadang ninun di teuing ngobrol mystic pikeun rasa kuring. Tapi Kalem gantina ngandung hidayah kawas 'konsentrasi dina awak anjeun' " – Kali New York

* "Dina frenetic, gelo, dunya digital urang hirup di, sakapeung éta perlu nyandak undak deui bau mawar " – Mashable

* "Ngaleungitkeun selingan…réngsé nepi nulungan kuring bersantai sarta nyadar yén sagala barang kuring ieu stressing ngeunaan éta henteu yen badag deal a " – Républik tech

* "Kapanggih sorangan kitu refreshed afterwards" – TechCrunch

Tenang téh sagemblengna bebas pikeun ménta sarta pamakéan, na aya teu wae adverts. Kavling sahiji aplikasi tur pilihan bébas endlessly.

Sababaraha bahan eusi téh ngan diteangan ku hiji langganan non-wajib mayar. Pikeun maranéhanana anu milih ka ngalanggan, ongkos moal meureun jadi boga muatan ka Akun Google Anjeun di negeskeun ngeunaan Toko.

download Kalem – tapa, sare, bersantai APK

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
%d blogger kawas kieu: