Canva – Free Photo Editor & Graphic Design Tool Apk Download

Download Latest Version of Canva Apk for Android, iOS utawa PC

Download Latest Version of Canva Apk for Android: Canva ndadekake desain pancen gampang 🙌 (lan menehi hasil gedhe saka nyenengake). Gawe designs nggumunke karya, College lan muter ing menit karo Canva - ora expertise desain utawa program lunak majeng wanted.

Canva Apk Download

Apa utawa ora pengin sing Instagram submit, header Fb, Edo account, foto kolase, wedding Edo upacara undhangan, Edo poster, banner utawa e Edo mail header - Canva app desain kabeh-ing-siji Graphic sing ngidini sampeyan kanggo gawé grafis mripat-keno ing Go. Canva ana ing sistem Android lan laptop supaya sampeyan bisa nggawe, ngowahi lan nuduhake anyplace designs Panjenengan, kapan wae.

foto media sosial sing nggawe model lan urip katon becik
– kiriman Fb lan isine
– kiriman Instagram
– kiriman Twitter lan header
– saluran kriya lan cilik YouTube

Lan designs kanggo saben bagean gesang
– ajakanipun
– main kertu
– Pengirim
– Logos
– Flyers
– gendero weblog
– header mail E
– foto kolase

💪 Njaluk ateges paling metu saka Canva kanggo Android

Pilih cithakan (kita wis angsal liwat 60,000!)
Ana ora pengin kanggo miwiti saka ngeruk, kita wis angsal 1000 kang Cithakan disiapake-digawe free lan jaringan foto digawe dening perancang trampil kanggo njaluk sampeyan wiwit ing undhangan Panjenengan, Edo account, Edo poster, sosial foto media lan ekstra.

Sampeyan bisa uga nggulung cepet terus ing gaya designs utawa masalah jangkah munggah dening looking for cara utawa wusana sampeyan ing panelusuran e.g. "Kertu ulang", "Music poster", "Wedding undhangan", "Cafe logo" lan ekstra. Sawisé njupuk cithakan, pribadhi dening kalebu foto individu, isi kacetak, fonts lan werna.

uga NDELENG:-

Nambah isi kacetak kanggo gambar
Nggawe desain individu dening kalebu isi kacetak utawa tulisan kanggo foto panjenengan. Pilih saka liwat 100 fonts pas jinis. Ngowahi ukuran font, iyub-iyub, Panggonan lan rotasi phrases kanggo njaluk gambar desain banget.

+1 yuta gambar persediaan
Pilih saka kita perpustakaan luwih saka 1 yuta foto lan desain karo persil saka bagean free lan fonts. Sampeyan bisa nambah foto langsung metu saka gallery sistem kanggo designs utawa njupuk gambar ing Go ing app.

Photo ngowahi
Njupuk gambar kanggo jurusan punika karo editor foto stunningly gampang Canva kang. Sampeyan bisa ngowahi gambar nggenepi disiapake-kanggo-pindhah saringan utawa dicokot ekstra unggul kanthi ngatur padhange, bédané lan ekstra karo kita foto ngowahi instruments. Iku suta kanggo desain postingan media sosial sing pop déné pun pancet katon lan aran ing Penyetor iklan liwat nggunakake saringan podho rupo ing foto model.

Share & nerbitaké
Share on kanggo media sosial favorit akun bebarengan karo Fb, Twitter, Pinterest, Instagram lan Google+ Utawa, nyimpen desain kanggo sistem lan bareng kanthi cara e mail, isi kacetak, Tampilan lan ekstra.

Everybody kepengin sawetara Canva sing urip!
nduweni perusahaan cilik house, musisi, dosen, College, nonprofits, Managers media sosial, makelar property nyata, ibu lan bapak - Canva ndadekake suta kanggo nggawe foto becik-nyoba lan sunting pictures. You’ll seem like you might have a crew graphic designers available!

—-

ijin:
READ_EXTERNAL_STORAGE: Ngijini sampeyan nambah gambar saking gallery sistem foto tengen menyang cithakan karo siji kran banyu.

CAMERA / WRITE_EXTERNAL_STORAGE: Sampeyan bisa njupuk foto nang app kanggo nggawe nggunakake ing desain lan bisa disimpen ing galeri. lan uga, nalika nyimpen desain dirampungaké, Gambar uga malah disimpen ing galeri nggawe suta kanggo nuduhake ing sembarang wektu.

Download Canva Apk Mod

kesalahan: Content dilindhungi !!
%d bloggers kaya iki: