kategori: Apps më të mira për Android

BitTorrent APK Pa pagesë Shkarko | Apps më të mira për celularët

BitTorrent APK Free Download BitTorrent APK Free: Bittorrent Apk Download for Pc Bittorrent Movie Download Bittorrent Download Bittorrent Apk Pro Bittorrent Mp3 Download Utorrent Download Bittorrent Search Bittorrent Filehippo BitTorrent- Torrent Downloads Version: 5.3.3 (1336) Rifreskimi i fundit: tetor 23, 2018 Madhësia e dokumentit: 20 mb All APK files found

MyPhoneExplorer 1.8.11 multilingual

Simply explore your Android phone with out set up. Download Portable MyPhoneExplorer Setup Extractor (zero.7 MB) 10/12/15 Download MyPhoneExplorer_Setup_1.8.11.exe in identical folder, choose default language and enter 1.eight.11 Extract and run MyPhoneExplorerPortable. Settings of put in MyPhoneExplorer needs to be preserved.

VMware ThinApp 5.2.4-9964600

Make your own portable applications. Download Portable ThinApp (eight.1 MB) Download Virtualized ThinApp (eight.eight MB) 1 – Run setup_capture or Setup Seize on a clear Home windows 2 – Learn fastidiously directions threeClick on on Subsequent FourGoTo 2

Microsoft Edge APK Shkarkim për Android | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të Microsoft Edge APK paraqesë Microsoft Edge APK Shkarko: Microsoft Edge, tani në dispozicion në Android, krijon një përvojë të vazhdueshme në shfletim për Windows 10 përdoruesit në të gjithë pajisjet e tyre. Përmbajtje dhe të dhëna sync seamlessly në sfond, kështu që përdoruesit mund të shfletoni të gjithë pajisjet, pa lënë mënjanë një mundi.…