Тоа се исецка за Android – АПК Превземи – Најдобра Apps за мобилни телефони

Download најновата верзија на сека тоа МО APK за Android

На овој спорт тоа е мора да се направи сосема различни сорти на трудот.
Вие може да расте да биде секач и да започне сечкање дрвена. исецкајте го! Вие може да расте да биде градител вршење на лесна работа која бара прецизна работа со чекан. помине тоа! Или, пак, што веројатно може да расте да биде еден рудар – се тешки pickaxe и да започне spliting камења. Скрши го!

Chop It Apk Download

Ќе дојде низ широк спектар на бонус предмети. Намали одредување на celebs да ги потрошат на нови инструменти во рамките на мало. Скрши срцата и да добијат дополнителен алтернативен да се превиди. Сечеше часовникот да се забави времето.

Внимавај! И покрај сè, заедно со бонусите, Можете дури и може да дојде во текот на штетни објекти кои не сакаат да бидат совладани со чекан или pickaxe. ги тапа штом – и спорт ќе заврши.

Превземи “Тоа се исецка” бесплатно!
Дали спорт!

Download Chop It Apk Download