Tawuran saka taler apk Download for Android – Aplikasi For Mobiles

Download versi paling anyar saka Clash of file taler apk

Tawuran saka taler apk Download: Saka Roma nesu-crammed karo mustaches paling apik kanggo pyromaniac Wizards, nambah militèr individu lan mimpin klan kanggo kamenangan! Mbangun desa kanggo ngusir tukang nyerang, perang menyang puluhan yuta tukang game donya, lan Forge klan API karo wong numpes taler mungsuh.

Tawuran saka taler apk Download

TULUNG DICATHET! Tawuran saka taler free diwenehi lan muter, pancet sawetara obyek olahraga bakal uga tuku kanggo awis nyata. Yen sampeyan ora perlu kanggo nggawe nggunakake fitur iki, please ngatur safety sandi kanggo tumbas ing setelan app Play Pengecer Google. tambahan, ngisor Phrases kita Service lan jangkoan Privateness, sampeyan kudu ing paling banget 13 taun kanggo muter utawa diwenehi Clash saka taler. Do not forget that Clash of Clans requires a community connection to play.

uga NDELENG:-

Clash of fitur taler
● Mbangun desa menyang beteng unbeatable
● elevate militèr individu saka Roma, pamanah, babi Riders, Wizards, Dragons lan kuwat pejuang beda
● Perang karo tukang game donya lan njupuk Piala sing
● Dadi bagean bebarengan karo tukang game beda kanggo ngetik tembung Clan final
● Perjuangan menyang taler saingan ing Wars Clan epik
● mbangun 18 model khusu karo sawetara kisaran nginggilaken
● Miyak nyerang militèr sing paling disenengi saka akeh combos pasukan, disebutake, Heroes lan balak Clan
● Defend desa karo kekacoan cannons, menara, lumpang, Cartoon, Traps lan sekat
● Perjuangan menyang Goblin King ing kampanye marketing dening cara ing dunyo

Tawuran saka taler Ulasan PLAYER
Tawuran saka taler bangga Siaran liwat 5 yuta 5 lintang panemu ing Google Play.

Tawuran saka taler dening Supercell

model: 10.134.15 (977)
Final gaul: Bisa 16, 2018
Pangukuran Gambar: 99 mb

variasi sadurungé:

kesalahan: Content dilindhungi !!
%d bloggers kaya iki: