Clash of marga APK Ngundeur pikeun Android – Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

Ngundeur versi panganyarna tina Clash of file marga APK

Clash of marga APK Download: Ti Barbarians ngamuk-crammed kalawan mustaches luhung pikeun pyromaniac wizards, ningkatkeun militér individu anjeun sarta mingpin clan anjeun pikeun meunangna! Nyusunna désa anjeun ka fend kaluar raiders, perangna arah puluhan jutaan gamers sakuliah dunya, sarta forge a clan tahan ku batur ngancurkeun marga musuh.

Clash of marga APK Download

PUNTEN CATET! Clash of marga téh haratis pikeun ménta sarta maénkeun, mangkaning sababaraha objék olahraga oge bakal meuli keur tunai sabenerna. Mun anjeun teu perlu ngagunakeun ciri kieu, punten ngatur kaamanan sandi pikeun purchases dina setélan ngeunaan aplikasi Play pangecér Google Anjeun. Sajaba, underneath frasa kami tina Service jeung sinyalna Privateness, Anjeun kedah di pisan kurangna 13 taun umur maén atawa ménta Clash of marga. Do not forget that Clash of Clans requires a community connection to play.

ogé nempo:-

Clash of CIRI marga
● nyusunna désa anjeun kana hiji bénténg unbeatable
● Nyiar militér individu anjeun Barbarians, Archers, hog pengendara, Wizards, Komodo jeung pajuang perkasa béda
● Battle kalawan gamers sakuliah dunya sarta nyandak piala maranéhna
● Kudu bagian tina sapanjang kalawan gamers béda pikeun ngetik kecap clan final
● Perjuangan arah marga rival di Wars clan epik
● nyusunna 18 model has kalayan sababaraha Bulan of upgrades
● uncover narajang militér paporit Anjeun tina sababaraha combos pasukan, mantra, Pahlawan sarta bala clan
● membela désa Anjeun sareng hiji mess of Cannons, munara, Mortars, bom, Sarap jeung Partitions
● perjuangan nuju Goblin Raja dina kampanye pamasaran ku cara realm nu

Clash of marga ulasan pamuter
Clash of marga proudly siaran ngaliwatan 5 juta 5 mer bentang ka pendapat on Google Play.

Clash of marga ku Supercell

model: 10.134.15 (977)
Final up to date: bisa 16, 2018
ukur file: 99 MB

Variasi saméméhna:

kasalahan: Content is protected !!
%d blogger kawas kieu: