Bersih Master Lite – Pikeun Low-Ahir Phone APK Download – Aplikasi pangalusna pikeun héndsét

Bersih Master Lite – Pikeun Low-rengse Phone APK

Bersih Master Lite

Ieu gadget Anjeun keur laggy sarta katirisan on rutin?
Ieu telepon Anjeun sepanjang waktos operasi kaluar wewengkon sarta may't nyandak foto atawa nyetél aktip anyar?
Ieu batré Anjeun draining gancang ti kantos?

Clean Master Lite - For Low-End Phone APK Download
Lamun salah sahiji solusi pikeun patarosan ieu téh pasti, lajeng Beresih Master Lite téh saukur aplikasi pangalusna keur anjeun. Dimekarkeun ku grup Master Beresih, Bersih Master Lite mangrupakeun versi lite tinangtu dirancang pikeun telepon kalayan reminiscence leuwih handap 1 GB. Cai mibanda efisien sarta ditangtayungan engine cleansing jeung skill hade ka nyepetkeun gadget. Jeung pangleutikna nyetél kebat, utiliti ieu tiasa ningkatkeun telepon anjeun pikeun kekecapan pangalusna.

highlights
Pangleutikna Paket deal(three.6MB) – Lemah lembut tur ngajalankeun rusuh.
The Konsumsi énergi panghandapna – Dirancang pikeun pikeun telepon kalayan reminiscence leuwih handap 1GB.
Engine kacida mujarab – #1 Antipirus engine dipeunteun ku AV-Candak katingal di

Pilihan
► Junk File Cleansing
Bersih Master Lite mantuan dihapus informasi cache, Inpo junk residual, junk advert tur kaluar tina apks titimangsa pikeun meunang balik gudang. Ningkatkeun efisiensi tina Gadget Anjeun.

► Phone Enhance
Ningkatkeun kaulinan anjeun sarta aktip, reminiscence bébas up (Ram), laju nepi gadget anjeun sarta simpen batré tambahan. Hayu gadget anjeun henteu tambahan laggy na freezes on rutin.

► Batre Saver
Batré saver mantuan pikeun nalungtik ngadeg batré jeung hibernate aktip operasi ulah wasting énergi. Kalawan Batre Saver, anjeun bisa cease aktip anu runtah sababaraha energi jeung lengthen hirup batré anjeun dina 1 keran.

► Antipirus
Scan éta pre-nempatkeun di na konsumen-nempatkeun di aktip ngajaga gadget Anjeun ditangtayungan tina virus, Trojans, vulnerabilities, adware na spyware jeung adware. Tahan privateness Anjeun ditangtayungan ku scrubbing data pribadi kaluar tina Gadget Anjeun.

Tos Privateness:http://www.cmcm.com/protocol/site/tos.html
sinyalna:http://www.cmcm.com/protocol/site/privacy.html
Advert alternatif:http://www.cmcm.com/protocol/site/ad-choice.html

Download Clean Master Lite – Pikeun Low-rengse Phone APK Katuhu dieu

Creator: cheetah Cell >>>> Modél panganyarna: 2.1.tilu >>> nyebarkeun Tanggal: 2017-11-16

Leave a Reply