DMCA

HTTPS://bestappsformobiles.com respects the intellectual property of others.

Lamun yakin yén karya Anjeun hak ciptana geus ditiron dina cara nu constitutes ngalanggar hak cipta na nyaeta diaksés dina situs ieu, anjeun bisa ngabéjaan agén hak cipta kami, sakumaha diatur dina Digital Millenium Copyright Act of 1998 (DMCA). Pikeun keluhan anjeun janten valid dina DMCA, anjeun kudu nyadiakeun inpo di handap nalika nyadiakeun bewara tina ngalanggar hak cipta nu ngaku:

* A signature fisik atawa éléktronik ti hiji jalma otorisasi meta atas nama Identification boga hak cipta karya hak ciptana ngaku geus infringed.

* Idéntifikasi tina bahan anu geus ngaku jadi infringing atanapi janten subjek tina aktivitas infringing jeung nu bisa dihapus.

* Émbaran alesan cukup pikeun diturutan panyadia ladénan ngahubungan nu katilu complaining, kayaning alamatna, jumlah telepon, jeung, lamun aya, alamatna surat éléktronik.

* Hiji pernyataan yén pihak complaining "dina iman alus percaya yén pamakéan bahan dina tata cara humandeuar teu otorisasi ku nu boga hak cipta, agén na, atanapi hukum ".

* Hiji pernyataan yén "informasi dina bewara akurat", sarta "dina pinalti tina sumpah palsu, ti pihak complaining ieu otorisasi meta atas nama nu boga hiji katuhu ekslusif anu disangka infringed ".

Informasi di luhur kudu dikintunkeun salaku ditulis, faxed atanapi emailed iber ka Agen ditunjuk handap:

Attn: DMCA Office

Socialworker323@gmail.com

 

Mangga ngawenangkeun 1-2 poé bisnis pikeun respon email. Catet yén emailing keluhan anjeun ka pihak lianna kayaning Provider Service Internet kami moal expedite pamundut anjeun jeung bisa ngahasilkeun respon nyangsang alatan keluhan nu teu leres keur Filed.

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!