Делфин прелистувач APK преземете за Android | Најдобра Apps за мобилни телефони

Download the latest version of Dolphin Browser APK file

Делфин прелистувач АПК Превземи: Делфин прелистувач е најдобар веб Explorer прелистувач за Android со брзо вчитување на брзина, HTML5 видео учесник, AdBlocker, јазичето бар, ленти, incognito searching and flash participant. Штом клиенти експертиза за брзо, добра и приватни Нет на Делфин, common Cell Web looks like torture.

Делфин прелистувач АПК Превземи

🏆🏆🏆🏆🏆 Best Cell Net Browser on Android Market
👍👍👍👍👍 Во текот 150,000,000 преземања на Android и iOS

🚀Ница Опции🚀
✔ Flash Учесник
✔ AdBlock (pop-up блокер)
✔ Голем број на јазичиња лента
✔ обележувачи & Add-ons лента
Personalised Search
✔ Брзо Превземи
Incognito/personal Searching
✔ гестовите
✔ Сонар

флеш учесник
Добие најдобрите игри и HD видео експертиза со учесниците за Android помогне на Делфин прелистувач.
AdBlock (pop-up блокер)
Dolphin Browser is likely one of the best AdBlock Browser. со AdBlocker, you’ll be able to block popups, реклами, банери & ад-видеа.
Откријте AdBlocker додадете-на, токму тука: http://alturl.com/27rch
Голем број на јазичиња лента
Тоа покажува отворени јазичиња, и ви овозможува да се разменуваат меѓу нив од страна на swiping. Allow you to browse the online as PC Browser & десктоп прелистувач.
обележувачи & Add-ons лента
It may be accessed by swiping to the best from the left fringe of the display screen and exhibits your bookmarks and searching historical past. Со повлекување на лево, you’ll be able to benefit from the best companies with add-ons, потсетува на Видео симнувачот, Нето во PDF и Делфин Преведете, и така натаму.
Personalised search
Едноставно трампа пребарувач со Google, Јаху, Yandex, Бинг, DuckDuckGo, и така натаму.
Брзо се добие
преземете HTML5, Flash филмови и дополнителна со вжештена брзо брзина од Интернет со видео симнувачот. Вие исто така може едноставно да го избришете или трансфер симне recordsdata во супервизор на датотеката.
Incognito/personal searching
Dolphin Browser is a safe browser that provides you actual personal searching expertise with out leaving any historical past information.
Sync
Sync your historical past, обележувачи, and passwords. Плус, едноставно отвори и да се поттикнат на око и веб-сајтови во текот на Android, iPhone, iPad, мобилните & лаптоп прелистувач заедно со Chrome, Firefox, и Safari користење Делфин Зачлени се. Можете дури и да се добие задоволство од содржината материјал наметнува од десктоп прелистувач со блиц учесник за Android.
гест
Влегување на веб со создавање приватна движења за веб-сајтови и вообичаени опции. на пример, цртање на буквата "Д" за да отидете DuckDuckGo или "Б" за да отидете Бинг.
Сонар
Делфин прелистувач ви нуди прецизна интернет пребарувач ќе биде во можност да разговараат за да. Користете го вашиот глас да одат во потрага, удел во вашите омилени социјални мрежи, обележувач омилени веб сајтови, и да стигнете на интернет во вашиот мобилен телефон. Барај без пишување, дури и со Јаху, Бинг или DuckDuckGo.
теми
Прилагодете го вашиот Делфин прелистувач со голем избор на потекло во рамките на библиотеката позадина Бански кој било вид и темперамент.
брз Сподели
Делфин се сеќава на своето последно време најмногу користени апликации кои ќе ви помогнат да едноставно споделување на содржина на FB, Твитер, WhatsApp, Skype и дополнителни.

🚀Делфин Add-ons🚀
– Делфин Видео Учесник - Flash Учесник;
Display Minimize – Screenshot app;
Net to PDF Converter & Editor;
Dolphin Jetpack;
Velocity Booster for Android;
Dolphin TranslateTranslator;
Dolphin QR & Barcode Scanner;
Dolphin Reader;
Dolphin Battery Saver;
Bookmarks Widget;
Dolphin Brightness;
Dolphin Tab Reload;
Dolphin Present IP;
Dolphin Final Flag;
Pocket for Dolphin;
Dropbox for Dolphin;
Field for Dolphin;
Dolphin Alexa Rank.

Dolphin Browser Apk – Adblock, обезбеди & Personal by Dolphin Browser

модел: 12.zero.9 (781)
Завршно до датумот: јуни 7, 2018
Мерење на датотеката: 20 MB

претходно Варијации: