Dolphin Browser APK Shkarkim për Android | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të Dolphin Browser file APK

Dolphin Browser APK Shkarko: Dolphin Browser është e mirë web browser Explorer për Android me shpejtësi të shpejtë ngarkimit, HTML5 pjesëmarrës Video, adblocker, bar tab, sidebars, inkonjito kërkimin dhe flash pjesëmarrës. Sapo konsumatorët ekspertizë të shpejtë, Net e mirë dhe private të Dolphin, common Cell Web looks like torture.

Dolphin Browser APK Shkarko

🏆🏆🏆🏆🏆 Best Cell Net Browser on Android Market
👍👍👍👍👍 mbi 150,000,000 shkarkime në Android dhe iOS

🚀Opsionet e bukur🚀
✔ flash Pjesëmarrës
✔ AdBlock (pop up blocker)
✔ Një numër i Tabs bar
✔ bookmarks & Shtesa sidebar
Personalised Search
✔ Quick Shkarko
✔ Incognito / Kërkuar personal
✔ Gestures
✔ hidrolokator

flash pjesëmarrës
Merrni më të mirë lojrave dhe HD video ekspertiza me pjesëmarrës për Android ndihmuar në Dolphin Browser.
AdBlock (pop up blocker)
Dolphin Browser is likely one of the best AdBlock Browser. me adblocker, you’ll be able to block popups, reklamat, parulla & ad-videos.
Discover adblocker shtesë të drejtë këtu: http://alturl.com/27rch
Një numër i bar tabs
Ajo tregon skedat e hapura, dhe ju lejon për të bie në ujdi mes tyre nga swiping. Allow you to browse the online as PC Browser & shfletues desktop.
bookmarks & Shtesa sidebar
It may be accessed by swiping to the best from the left fringe of the display screen and exhibits your bookmarks and searching historical past. Swiping në të majtë, you’ll be able to benefit from the best companies with add-ons, kujton Video Downloader, Net në PDF dhe Dolphin Translate, dhe kështu me radhë.
Personalised search
Thjesht swap motor kërkimi me Google, Yahoo, Yandex, Bing, DuckDuckGo, dhe kështu me radhë.
Quick marrë
Shkarko HTML5, filma flash dhe ekstra me flakëron shpejtësi të shpejtë nga Web me Video Downloader. Ju mund shumë thjesht të fshini ose transferimin recordsdata shkarkuar brenda mbikëqyrësit fotografi.
Incognito/personal searching
Dolphin Browser is a safe browser that provides you actual personal searching expertise with out leaving any historical past information.
Sync
Sync kaluarën tuaj historike, bookmarks, dhe fjalëkalimet. Plus, thjesht të hapur dhe të shtyjë tabs dhe faqet e internetit në të gjithë Android, iPhone, iPad, qelizor & laptop browser together with Chrome, Firefox, dhe Safari shfrytëzuar Dolphin Anëtarësuar. You may even get pleasure from content material pushed from desktop browser with flash participant for Android.
gjest
Entry the Web by creating a private Gesture for web sites and customary options. për shembull, duke tërhequr një shkronjës "d" të shkojnë në DuckDuckGo ose "B" për të shkuar në Bing.
hidrolokator
Dolphin Browser offers you an precise internet browser you’ll be able to discuss to. Përdorni zërin tuaj për të shkuar në kërkim, Share në rrjetet tuaja të preferuara shoqërore, Bookmark favorite web faqet, and navigate the online in your cellphone. Search with out typing, edhe me Yahoo, Bing ose DuckDuckGo.
Tema
Customise your Dolphin Browser with a big selection of backgrounds within the wallpaper library to swimsuit any type or temper.
Fast Share
Dolphin remembers your most lately used apps that will help you simply share content material to Fb, Cicëroj, WhatsApp, Skype dhe shtesë.

🚀Dolphin Shtesash🚀
Dolphin Video Participant – Flash Participant;
Display Minimize – Screenshot app;
Net to PDF Converter & Redaktor;
– Dolphin Jetpack;
Velocity Booster for Android;
– Dolphin Translate – përkthyes;
– Dolphin QR & Scanner barcode;
– Dolphin Reader;
– Dolphin Battery Saver;
– bookmarks Widget;
– Dolphin Ndriçimi;
– Dolphin Tab Rifresko;
– Dolphin pranishëm IP;
– Dolphin Final Flag;
– Xhep për Dolphin;
– Dropbox për Dolphin;
– Field për Dolphin;
– Dolphin Alexa Rank.

Dolphin Browser APK - Adblock, i sigurt & Personal by Dolphin Browser

model: 12.zero.9 (781)
Final deri në datën: qershor 7, 2018
File Matja: 20 mb

Dallimet më parë: