Lauk lumba-lumba Browser APK Ngundeur pikeun Android | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

Ngundeur versi panganyarna tina lauk lumba-lumba Browser file APK

Lauk lumba-lumba Browser APK Download: Lauk lumba-lumba Browser teh pangalusna web ngajajah browser pikeun Android kalayan laju loading rusuh, pamilon video HTML5, AdBlocker, tab bar, sidebars, rusiah néangan jeung flash pamilon. Pas konsumén kaahlian gancang, alus jeung swasta Net sahiji lauk lumba-lumba, common Cell Web looks like torture.

Lauk lumba-lumba Browser APK Download

🏆🏆🏆🏆🏆 Best Cell Net Browser on Android Market
👍👍👍👍👍 di luhur 150,000,000 undeuran on Android sarta ios

🚀nice Options🚀
✔ flash Pamilon
✔ AdBlock (pop up pameungpeuk)
✔ Sajumlah Tab bar
✔ tetengger & Tambahkeun-ons sidebar
Personalised Search
✔ gancang Download
Incognito/personal Searching
✔ sapuan
✔ Sonar

pamilon flash
Meunangkeun hal nu kaulinan pangalusna sarta kaahlian video HD jeung pamilon pikeun Android mantuan dina lauk lumba-lumba Browser.
AdBlock (pop up pameungpeuk)
Dolphin Browser is likely one of the best AdBlock Browser. kalawan AdBlocker, you’ll be able to block popups, adverts, spanduk & ad-videos.
Ngajalajah AdBlocker nambahkeun-on katuhu dieu: http://alturl.com/27rch
Sajumlah tab bar
Ieu nembongkeun tab muka anjeun, sarta ngidinan Anjeun pikeun swap antara aranjeunna ku swiping. Allow you to browse the online as PC Browser & browser desktop.
tetengger & Tambahkeun-ons sidebar
It may be accessed by swiping to the best from the left fringe of the display screen and exhibits your bookmarks and searching historical past. Swiping ka kénca, Anjeun gé bisa kauntungan ti pausahaan pangalusna kalawan nambihkeun-ons, reminiscent tina Video Downloader, Net keur PDF jeung lauk lumba-lumba Translate, jeung saterusna.
pilarian pribadi
Kantun swap search engine kalayan Google, Yahoo, Yandex, Bing, DuckDuckGo, jeung saterusna.
gancang ménta
ngundeur HTML5, pilem flash na tambahan kalayan blazing laju gancang ti Web nu mibanda Video Downloader. Anjeun tiasa teuing saukur ngahapus atanapi nransfer recordsdata diundeur dina ngawas file.
Rusiah / néangan pribadi
Lauk lumba-lumba Browser mangrupakeun browser aman nu nyadiakeun Anjeun kaahlian néangan pribadi sabenerna mibanda kaluar ninggalkeun sagala informasi kaliwat sajarah.
Sync
Nyingkronkeun kaliwat sajarah anjeun, tetengger, sareng kecap akses. tambah, saukur kabuka sarta push tab tur situs web sakuliah Android, iPhone, iPad, sélular & laptop browser bareng jeung Chrome, Firefox, jeung Safari ngamangpaatkeun lauk lumba-lumba Gabung. You may even get pleasure from content material pushed from desktop browser with flash participant for Android.
Gesture
Entry the Web by creating a private Gesture for web sites and customary options. Contona, drawing a letter ”D” to go to Duckduckgo or “B” to go to Bing.
Sonar
Dolphin Browser offers you an precise internet browser you’ll be able to discuss to. Use your voice to go looking, share in your favourite social networks, bookmark favourite web sites, and navigate the online in your cellphone. Search with out typing, even with Yahoo, Bing or Duckduckgo.
téma
Customise your Dolphin Browser with a big selection of backgrounds within the wallpaper library to swimsuit any type or temper.
Fast Share
Dolphin remembers your most lately used apps that will help you simply share content material to Fb, Twitter, WhatsApp, Skype jeung tambahan.

🚀Lauk lumba-lumba Tambahkeun-ons🚀
Dolphin Video Participant – Flash Participant;
Display Minimize – Screenshot app;
Net to PDF Converter & jelema nu nyunting;
– lauk lumba-lumba Jetpack;
Velocity Booster for Android;
– lauk lumba-lumba Translate – Penerjemah;
– lauk lumba-lumba QR & barkod scanner;
– lauk lumba-lumba Reader;
– Lauk lumba-lumba Batre Saver;
– tetengger Widget;
– lauk lumba-lumba Caang;
– Lauk lumba-lumba Tab ngamuat;
Dolphin Present IP;
Dolphin Final Flag;
– Saku keur lauk lumba-lumba;
– Dropbox pikeun lauk lumba-lumba;
Field for Dolphin;
– Lauk lumba-lumba Alexa réngking.

Lauk lumba-lumba Browser APK - Adblock, aman & Personal by Dolphin Browser

model: 12.zero.9 (781)
Final up to date: Juni 7, 2018
ukur file: 20 MB

Variasi saméméhna:

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
%d blogger kawas kieu: