DomiNations APK 6.620.621 Android Latest Update Shkarko

Shkarko Latest Version i DomiNations APK për Android ose PC Lirë

DomiNations APK Shkarko: Zhvillimi i një qytetërim të lulëzuar dhe udhëtim me anë të të gjithë kaluarës historike të njeriut për shkak të parin e një komb i fuqishëm!

Ndërtimi i një fshat roman të dizajnit tuaj individuale. Banorët çojë besnikë nga gdhirë e antikiteti në periudhën e modës. BATTLE bashkëpunojmë dhe konkuruese me lojtarë nga ndërkombëtarisht. RAID konkurrojnë Kombeve për të gjitha pre e tyre të mirë!

DomiNations APK Download

Battle dhe të ndërtojnë një qytetërim me anë të kaluarës historike si ju qëllim për të mposhtur botën në DomiNations.

TIPARET DOMINATIONS:

Udhëheqësit e Madhe!
• Në Kolegjin e ri, të kërkojë këshilla nga Leonardo Da Vinci, Katerina e bukur, Mbreti Sejong dhe udhëheqësit të ndryshme mendimit historike.
• Forcimi Nation tuaj me teknikën më të mirë luftë!

NGJARJE Brand New!
• Përmbushja e objektivave të këndshme me kohë të kufizuar bazuar kryesisht në raste të sakta nga e kaluara historike.
• Grumbulluar shpërblime e pazakontë për të ndihmuar avancimin tuaj Nation për të lejuar ata për të pushtuar botën!

Nga Epoka e Gurit në moshën SPACE
• Lead një koloni e gjuetarëve hershme dhe mbledhësve në pushtimin e tyre me anë të moshave nga agim të qytetërimit të periudhës së modës.
• Hartimi i një qytetërim të vogël dhe të zhvillojnë atë të drejtë në një metropol lulëzuar.
• Ndërtimi Mrekullitë historike e Botës, së bashku me monumentet të njohura ashtu si piramidat e Egjiptit dhe Koloseu romake.

Zgjidhni kombin tuaj dhe të çojë një ushtri
• Battle si e një në të gjitha tetë Kombeve të frikshëm në udhëtimin e saj me anë të kohës.
• Zgjidhni një nga shumë qytetërimeve të bukur nga e kaluara historike ashtu si romakët, britanik, Gjuha kineze, frëngjisht, gjermanët, japonez, Koreans dhe grekët.
• Sort fushata historike betejë për të mbledhur burimet e nevojshme dhe për të përmirësuar metropol tuaj si ju paraprakisht me anë të kaluara historike!
• Çdo qytetërim ka një fuqi të veçantë që do t'ju ndihmojë të ndërtojë artikuj dalluese.
• Beteja me anë të kaluarës historike dhe avancimin metropol tuaj, si longbowmen, vandalët, dhe samurai fuqishëm!

Mos e humbisni

Zbuloni NEW TECHNOLOGIES
• legjendar projektuesi rekreative Brian Reynolds sjell kaluarën historike për jetën në çdo periudhë si zhvillimet kryesore nga çdo interval të kaluarën historike do të ju mundësojë të përparojë qytetërimin tuaj epike!
• Analiza e çdo qytetërim, furnizimet e reja, shpikë armatimin lartë, dhe zhvillimin e tregtisë për të zhvilluar një sistem aktiv ekonomik.
• Nga mënyra e zbulimit shkencor, forcuar trupat tuaja me mjete të larta, përmirësuar ndërtesat tuaja dhe qytetit zemrën me furnizimet në modë.
• Krijimi i një teknikë të luftojnë për të forcuar mbrojtjen tuaj si ju të zhvilloni fortë.

gjithashtu shih

Të formuar një aleancë dhe pagave BOTËRORE LUFTA
• Vendos kombin tuaj shumë efektive për të fjalës së fundit të marrë një sy në në luftën e PvP dhe bastisje qytetet e armiqve tuaj për tufa të mëdha të pre!
• Beteja për burime esenciale, pasuri pallogaritur, dhe dominimi i plotë botës.
• Stafi me sundimtarët e ndryshme të ekspertëve dhe një aleancë pandalshme.
• Çliro fuqinë e përgjithshëm të ushtrive tuaja me një teknikë betejë roman për të outwit dhe vazhdoj kundërshtarët tuaj në konflikt 50-on-50 Aleancës.
• Pushtuar globit në botën e Konfliktit dhe marrin banesa plaçkat e luftës!

Të ndërtuar një në qytetërimet më të mira të gjithë e kaluara historike dhe të zhvillojnë një teknikë betejë të mundë kundërshtarët. Të jetë një pjesë e një aleance dhe të marrë dominimin e botës në DomiNations!

Shkarko tani për të filluar ndërtimin e qytetërimit tuaj!

Download DomiNations APK