Duolingo APK Shkarkim për Android | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të dosjes Duolingo APK

Duolingo APK Shkarko:

The Wall Street Journal

• “Duolingo mund të mbajë sekretin për të ardhmen e arsimit.” -Time Magazine

• “Në mesin e aplikacioneve për të mësuar një gjuhë, ju nuk mund të mundi Duolingo.” -PC Magazine.

• “Mjetet më produktive të zvarritje zbuluar ndonjëherë. Blloqet shkurtër mësimore janë pa dhimbje dhe energjik, dhe duke arritur nivelin e ardhshëm (dhe pastaj niveli pas kësaj) bëhet Addictive.” -Slate

Duolingo APK Shkarko

Duolingo po ndryshon mënyrën se si njerëzit të mësojnë gjuhët.

• Është falas, me të vërtetë.

• Eshte qejf. Advance duke plotësuar mësime kafshoj-sized, dhe ndjekur progresin tuaj me arritjet Siny.

• Është e efektshme. 34 orë Duolingo janë ekuivalente me një semestër të arsimit në nivel universitar.

Duolingo: Mësoni Lanorëguages ​​Pa pagesë nga Duolingo

Version: 3.85.2 (591)
Rifreskimi i fundit: qershor 6, 2018
Madhësia e dokumentit: 11 mb

 

versionet e mëparshme: