EasyTouch – Tutul assistive kanggo Android apk Download – Aplikasi kanggo Mobiles

Download EasyTouch Latest Model apk kanggo Android

EasyTouch Apk Download: EasyTouch iku sawijining assistive lan sistem supervisor lunak utamané dirancang kanggo Android. Iku tombol ngambang (kaya Tutul assistive kanggo iPhone, sistem iOS) sampeyan bisa nransfer ngendi wae ing Layar layar. Iku cepet, cilik, clean and simple to make use of. Iku accommodates sistem Android ngalih paling digunakake lan kabeh sijine ing app. Sampeyan bakal bisa kanggo Manajemen mesin utawa mbukak app favorit mung karo metu exiting app ing saiki dienggo. Kabeh saka functionalities sing cepet diakses mung karo kontak siji kaya iPhone kontak assistive. Tetep ngambang ing layar tampilan lan cepet, prasaja, Handy lan biso. Karo nomer Fantastic jinis tema modern diolehake.

EasyTouch APK Download

Kanthi panel ngambang ing layar tampilan, sampeyan bisa mung bisa dienggo smartphone padha nggunakake iPhone, sistem iOS. Iku banget Handy kanggo cepet entri kanggo kabeh aplikasi favorit, game, setelan lan kabar. Ing kasus telpon dadi bertahap, laggy lan freezes, sampeyan kudu nggunakke nambah operate kanggo nggawe telpon luwih cepet. Prasaja Tutul bisa dadi app sampurna kanggo njaga tombol ono sesambungan karo badan (Residence Maneh Button utawa Quantity Button). utamané, iku arang banget mbiyantu kanggo Smartphone layar tampilan ageng. Prasaja Tutul bisa nindakake kabeh iki kanggo sampeyan, lan iku rampung FREE!

uga NDELENG:-

Swara 80 yuta pelanggan pilih us. Rawuh muwuhi us!

💡Kawigaten Pilihan :
🚀Gampang lan gampang operasi telephone assistive
– Kabeh saka operasi bisa dileksanakake dening mung ngeklik utawa terus tombol Tutul Japanese karo tangan siji
cilik & Mild
– Cepet diwenehi lan nyiyapake & iku ora bakal njupuk jumlah gedhe banget saka kemampuan
🚀 Ram Booster
– Guwarsa telpon, frees munggah Reminiscence (Ram), accelerates mesin lan nyimpen baterei.
– Kran banyu Nambah kanggo nggawe prasaja kanggo ngoptimalake langsung saka layar tampilan ngarep pribadi.
Fast entri kanggo kabeh app
– Entri kanthi cepet kanggo game favorit, apps lan setelan karo mung siji kontak
Solah
– Telung sadurunge nyeret bisa ditemokake kanggo nggawe smartphone pinter!
– Tulis operate uga banget tartamtu ing pasar app.
kabar bar
– Pesen perlu lan ora kantun sembarang gaul kabar.
pinter
– Tutul Japanese, sampeyan bisa mung bisa dienggo telephone Android karo mung siji kontak.
– Klik ing lambang kanggo nyetel Panjenengan operate mode ing cilik ngambang tombol iPhone iOS.
🔰kunci tampilan
– Ngunci layar tampilan telpon cepet kanggo njaga privateness lan kawruh.
– Ngatur bukak kunci operate karo model individu.
– Prasaja kanggo ngunci layar tampilan.

gambar
– njupuk gambar & nggawe model Screenshot individu.
Report Climate
– The Forecast Climate (Lokasi wewenang dibutuhake) ndadekake urip prasaja.
🎨 tema Tengah
– Mbantu tema DIY & tema anyar apik kadang nganti tanggal.
– tema jinis seni (terus akeh).
setelan cepet
– Setel smartphone cepet bebarengan karo pilihan favorit
pangaturan
– Sampeyan bakal bisa kanggo ngganti coloration latar bebarengan karo coloration favorit
– Sampeyan bakal bisa kanggo ngganti lambang Tutul Japanese karo akeh nyedhaki lambang, rampung free
– Setelan sadurunge nyeret kanggo Panel Ngambang (Salah Klik ing, Double Klik ing, Triple Klik ing)

Download EasyTouch Apk

kesalahan: Content dilindhungi !!
%d bloggers kaya iki: