EasyTouch – Toel sangkan pikeun Android APK Download – Aplikasi pangalusna pikeun héndsét

Ngundeur EasyTouch panganyarna Modél APK pikeun Android

EasyTouch APK Download: EasyTouch mangrupa sangkan sarta sistem ngawas software utamana dirancang pikeun Android. Téh mangrupa tombol floating (kawas Toel sangkan pikeun iPhone, sistim ios) Anjeun tiasa nransfer dimana wae dina layar tampilan Anjeun. Ieu rusuh, leutik, clean and simple to make use of. Ieu accommodates sistem Android saklar panglobana dipaké sarta sakabéh nunda anjeun dina aplikasi. Anjeun bakal tiasa manajemén mesin anjeun atanapi muka aplikasi favorit anjeun saukur jeung kaluar exiting aplikasi di hadir dina pamakéan. Sakabéh fungsi nu rusuh diaksés saukur ku kontak single kawas iphone kontak sangkan. Eta tetep ngambang di layar tampilan anjeun sarta éta gancang, sederhana, gunana sarta customizable. Kalawan jumlah hebat tina jinis tema fashionable diteangan.

EasyTouch APK Download

Sareng panel ngambang dina layar tampilan, Anjeun kamungkinan saukur tiasa fungsina smartphone Anjeun sarupa make iPhone, sistim ios. Éta pisan gunana pikeun gancang Éntri ka sakabéh aktip favorit anjeun, kaulinan, setélan jeung bewara. Bisi telepon Anjeun robah kana bertahap, laggy na eta freezes, Anjeun kudu ngagunakeun ningkatkeun beroperasi nyieun telepon Anjeun leuwih gancang. Basajan Toel tiasa janten aplikasi sampurna hansip tombol ragana (Tinggal deui Button atawa kuantitas Button). tarutama, eta pisan mantuan pikeun smartphone layar tampilan badag. Basajan Toel tiasa ngalakukeun sakabeh ieu keur anjeun, tur éta sakabéhna FREE!

ogé nempo:-

di luhur 80 juta nasabah milih kami. Datang ka nambahan kami!

💡sorotan Options :
🚀Gampang tur gampang operasi telepon sangkan
– Sakabéh operasi mungkin dipigawé ku saukur ngaklik atawa nahan tombol Toel Basajan dgn hiji leungeun
Leutik & hampang
– Gancang ménta sarta nyetél & eta moal bakal nyandak jumlah kaleuleuwihan kamampuhan
🚀 Ram Booster
– Boosts telepon Anjeun, frees up reminiscence (Ram), accelerates mesin anjeun sarta ngaheéat batré.
– Keran Kembangna sangkan eta basajan ngaoptimalkeun geuwat tina layar tampilan imah pribadi Anjeun.
Gancang Éntri ka sadaya tina aktip
– Éntri gancang mun kaulinan favorit anjeun, aktip tur setélan sareng ngan hiji kontak
sapuan
– Tilu sapuan bisa kapanggih sangkan smartphone Anjeun smarter!
– sikep beroperasi bisa jadi pisan hususna dina pasar aktip.
bewara bar
– Meunang pesen perlu jeung teu luput wae nepi ka tanggal iber.
pinter
– Kalawan Toel Basajan, Anjeun kamungkinan saukur tiasa fungsina telepon Android Anjeun kalawan ngan hiji kontak.
– Klik dina ikon pikeun ngeset Anjeun beroperasi mode dina leutik floating tombol iPhone ios.
🔰konci tampilan
– Konci layar tampilan telepon Anjeun gancang ka hansip privateness anjeun jeung pangaweruh.
– Ngaropea konci nu beroperasi kalawan modél individu Anjeun.
– Basajan ka konci layar tampilan.

screenshot
– Candak Potret layar & nyieun modél screenshot individu Anjeun.
Laporan iklim
– The ramalan Iklim (Lokasi otorisasina diperlukeun) ngajadikeun hirup anjeun basajan.
🎨 tema Tengah
– Mantuan tema DIY & téma anyar éndah téh kadang nepi ka tanggal.
– tema rupa artistik (tahan tumuwuh).
setelan gancang
– Atur smartphone anjeun gancang babarengan jeung pilihan favorit anjeun
nyieun husus
– Anjeun bakal tiasa ngarobah coloration tukang bareng jeung coloration favorit anjeun
– Anjeun bakal tiasa ngarobah ikon Toel Basajan kalawan loba cukup ikon, tos rengse bébas
– Setélan sapuan pikeun Panel floating (Hiji Klik, Ganda Klik, Tripel Klik)

Download EasyTouch Apk

kasalahan: Content is protected !!
%d blogger kawas kieu: