Fate / Grand Order APK Shkarko | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të Fate / skedë Grand Order APK

Fate / Grand Order APK Shkarko

Një i ri markë qelizor “Fate RPG,” futur nga LLOJI-mun!
me një i fuqishëm thelbësor punët e shtetit dhe nje numer i quests karakter,
Sporti opsione qindra e mijërafrazatunik histori!
I mbushur me material përmbajtjeçdo ndjekësitfat ekskluzivitet dhe të ardhurve do të kanë aftësinë për të më pëlqen.
Fate Grand Order APK Shkarko

abstrakt

2017 A.D.
Kaldea, një korporatë ngarkuar me vëzhgimin ardhmen e Tokës, ka konfirmuar se njeriut kaluara historike mund te jete çrrënjoset në 2019.
me jashtë paralajmërim, premtuar rruga përpara për 2017 u zhduk.
Përse? si? Kush? Me çfarë do të thotë?
pas Krishtit. 2004. A i sigurt provincial qytet në Japoni.
për primar koha kurrë, një zonë se fuqia të mos jetë re shfaq.
Duke supozuar se ky ishte Arsyeja për shuarja e njerëzimit, Kaldea kryer eksperimentin e gjashtë – kohë udhëtimi mëparshëm.
Një ceremoni e ndaluar Vendi ata mund kthyer njerëz në Spiritrons dhe anije ato përsëri në kohë. Duke ndërhyrë në Raste, ata mund Gjej, vendos, dhe shkatërrimin e hapësirë-kohë singularities.
Klasifikimi Misioni është një urdhër per te ruajtur njerëzim: Grand Order.
Kjo eshte Titulli për individët të cilët do të marrë një qëndrim në kundërshtim me njerëzor kaluara historike dhe beteja fat me synimin për të mburojë njerëzim.

argëtim Prezantimi

Një betejë kartë komandë optimizuar RPG për i ndjeshëm Telefonat!
gamers të ndryshojë në Masters dhe së bashku me Spirits heroike, mposhtur armiqtë dhe ilaç the melodramë e njeriut kaluara historike'S zhdukja.
Eshte deri lojtarëlloj një festë me tyre i preferuar Spirits heroike – çdo re dhe i vjetruar.

argëtim Përbërja /situatë kurs
Kinoko NASU

Character Design /Artwork kurs
Takashi Takeuchi

situatë Shkrimtarëve
Yuichiro Higashide, Hikaru Sakurai

Smartphones ose tableta me Android katër.1 ose më e madhe dhe 2 GB ose shtesë RAM. (Papajtueshme me Intel CPU.)
*është që mund të bëhetSporti nuk do të punojnë në disa njësitë, edhe me i këshillueshëm version ose më e madhe.
*Papajtueshme me OS beta variacione.

kjo program e bën përdorimin e “CRIWARE (TM)” nga CRI middleware Co.. Ltd.

Fate / Order Grand (anglisht) nga Aniplex Inc..

gjithashtu shih

Shkarko versionin e fundit të dosjes Fate / Grand Order APK KETU

model: 1.16.zero (44)
përfundimtar deri në datën: korrik 30, 2018
skedar dimension: 55 mb

më herët variacionet: