Final FANTASY wani EXVIUS apk Download | Aplikasi For Mobiles

Download the latest version of FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS APK file

Final FANTASY wani EXVIUS apk Download

Final FANTASY wani EXVIUS apk Download

So begins a account anyar story of crystals….

A nyoba-lan-bener, nanging model new RPG!

SQUARE ENIX’s first title geared toward a worldwide viewers;
a model new FINAL FANTASY olahraga metu ana for smartphones!
Play a completely new RPG made in traditional FINAL FANTASY jinis!
Consists of karakter
saka sadurungé FINAL FANTASY titles!

Seneng this expansive storyline
suwene ing Cellphone!

=========================================
Pilihan

Gampang battle fungsi karo technique!
suta and interactive battles! kran banyu ing tampilan layar kanggo sergap, Nanging mix magic talents with tactical know-how to overpower your opponents in strategic maneuvers!Plus!
Top quality CG animations of your favorit FINAL FANTASY summons!

-search ing area lan lengkap dungeons!
Transfer karakter liwat fields and dungeons to ngupaya kanggo obyek, dalan didhelikake, and new routes to your locations!
Speak kanggo individu ing cities kanggo diwenehi quests. Full them to get obyek, gil, lan malah uncommon obyek!
Iku obtained kabeh the various opsi of an RPG in prasaja moveable jinis!

Enviornment PVP battles!
Perjuangan beda tukang game and get to paling!
Take your favorit wusana kanggo warfare menyang your rivals and combat for excellent prizes!

=========================================
crita

Visions――
The hopes and desires saka
legendary warriors given life.

Lapis――
A donya kristal lan wahyu sing slumber nang.

Harnessing fasilitas saka kristal,
manungsa tyukup, bangsa ngrembaka.
Nanging mung minangka dina menehi cara kanggo wektu wengi,
iku wektu tentrem mbuktekaken Nanging a fleeting phantasm.

saiki, minangka donya sing stands ing precipice ing
saka karusakan, kalih enom ksatria nyeluk wahyu
kanggo sing aspek lagi nggaris ing lelampahan
kanggo Chase dipengini.

So begins a account anyar story of crystals,
lan pahlawan ingkang nyimpen.

Final FANTASY wani EXVIUS dening Square Enix Co., Ltd.

uga NDELENG

Download versi paling anyar saka kaca Final FANTASY wani EXVIUS apk Kene

model: telung.nul.1 (301)
final gaul: Juli 20, 2018
Gambar Takeran: 82 mb

 

sadurungé variasi:

kesalahan: Content dilindhungi !!
%d bloggers kaya iki: