FX Gambar Explorer apk Download | Aplikasi For Mobiles

Download the latest version of FX File Explorer APK file

FX Gambar Explorer apk Download

FX File Explorer incorporates a bahan Design UI and new cara kanggo switch Panjenengan recordsdata antarane Gadgets lan sistem komputer:

* SMBv2 ngewangi.


* New “FX Connect” transfers recordsdata saka telpon-kanggo-telpon karo Wi-Fi Direct. mbantu NFC kanggo masang kalih telpon dening ono sesambungan karo badan ndemek mburi bebarengan. (mbutuhake FX +)
* New “Akses web” ijin switch lan administrasi saka recordsdata lan media metu saka pc's internet browser. Sampeyan bisa bisa seret lan selehake kabèh folder kanggo Panjenengan telephone metu saka pc, utawa stream Panjenengan telephone'Dhaptar lagu music s to your pc liwat Wi-Fi. (mbutuhake FX +)FX punika panuduh file dibangun kanggo nggawe apa karo recordsdata lan media ing telephone utawa pil minangka suta minangka iku ing pc:

* Productiveness-oriented “layar”: langsung entri Panjenengan penting folder, media, lan panyimpenan maya
* A nomer jendhela ngewangi, karo dual-view mode loro windows ngarep tanpa wektu tundha
* “Dianggo View” mode ngungkapke kabeh Takeran lan isi nggawe-up saben folder, as you browse and nangani recordsdata
* bantuan for many file archive codecs

FX protects your privateness:

* Ora ads
* Ora ngawasi saka person exercise: FX ora tau “phone home
* Constructed by NextApp, Inc., a US company based ing 2002; all proprietary code was developed in-house

ing non-compulsory FX+ Add-On module ijin ekstra performance:

* Entry networked sistem komputer, bebarengan karo FTP, SSH FTP, WebDAV, lan Home windows Networking (SMB1 and SMB2)
* Hook up with cloud storage bebarengan karo Google Drive, Dropbox, SugarSync, Field, SkyDrive, and OwnCloud
* Handle put in functions, karo ngewangi kanggo looking functions utamané adhedhasar on their required permissions
* Create and nemokake inside AES-256/AES-128 encrypted zip recordsdata
* Browse audio isi by artist/album/playlist; nangani lan manage dhaptar lagu
* langsung nelusuri Gambar lan folder video
* Ndhelik sandi keyring (nganggo sandi kanggo entri masyarakat lan maya panggonan)

FX ngandhut macem-macem dibangun ing nambahi/applets offline:

* isi kacetak editor (karo batalaken / redo latar, ngisor/tempel, search, lan jiwit-kanggo-zoom)
* binar (hex) Viewer
* Gambar Viewer
* Media peserta lan pop-up Audio peserta
* zip, njupuk, GZip, bzip2, 7zip kreator arsip lan extractors
* berkas RAR extractor
* Shell Script eksekutor

FX File Explorer by NextApp, Inc.

DOWNLOAD FX File EXPLORER Kene
model: 7.1.telung.nul (7121)
final gaul: Juli 16, 2018
Gambar Takeran: 11 mb
kesalahan: Content dilindhungi !!
%d bloggers kaya iki: