FX File Explorer APK Download | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të FX File Explorer file APK

FX File Explorer APK Download

FX File Explorer përfshin një Materiale UI Projektimi dhe të reja metodatndryshim juaj recordsdata ndërmjet Gadgets dhe sistemet kompjuterike:

* SMBv2 ndihmoj.


* I ri “FX Connect” transfertat recordsdata nga telefoni-to-telefon me Wi-Fi Direct. ndihmon NFC të bashkëngjitni dy Telefonat nga trupor prekur shpinën kolektivisht. (kërkon FX +)
* I ri “web Access” lejet ndryshim dhe administratërecordsdata dhe media jashtë tuaj pc's internet shfletuesi. Ju ndoshta mund Tërhiq dhe lësho e tërë dosjet për tuaj telefon jashtë tuaj pc, ose lumë tuaj telefon'muzikë playlists s një shoku pc mbi Wi-Fi. (kërkon FX +)FX është një File Explorer ndërtuara për të bërë të punuar me recordsdata dhe media në tuaj telefon ose pilulë si i hapur si është në tuaj pc:

* prodhueshmëri-orientuar “Ekran në shtëpi”: menjëherë hyrje juaj vital folders, media, dhe ruajtjen cloud
* Nje numer i dritare ndihmoj, me regjimin dual-pamje të parë dy dritaret në shtëpi pa vonese
* “Përdorimi View” mënyrë zbulon të gjithë matje dhe material përmbajtje make-up i secilit dosje, si ju shfletoni dhe trajtuar recordsdata
* Ndihmë për shumë Arkivi fotografi codecs

FX mbron tuaj privateness:

* jo ads
* jo monitorimiperson ushtrim: FX nuk ka ndonjëherë “home telefon”
* ndërtuar nga NextApp, Inc., një amerikan kompani i bazuar në 2002; të gjithë kodin pronarit është zhvilluar në shtëpi

The jo-detyrueshme FX + Add-On modul lejet shtesë performanca:

* hyrje rrjet sistemet kompjuterike, së bashku me FTP, SSH FTP, WebDAV, dhe Faqja dritaret Networking (SMB1 dhe SMB2)
* Lidh me magazinimit cloud së bashku me Google Drive, Dropbox, SugarSync, fushë, SkyDrive, dhe OwnCloud
* trajtuar vënë në funksione, me ndihmoj për kërkim funksione bazuar kryesisht në lejet e tyre të kërkuara
* Krijo dhe zbuloni brenda AES-256 Zip / AES-128 Encrypted recordsdata
* Shfleto audio material përmbajtje nga artisti / album / playlist; trajtuar dhe menaxhuar playlists
* menjëherë shfletoj Foto dhe dosjet Video
* Fjalëkalimi organizues Encrypted (përdorni një fjalëkalim të hyrje komuniteti dhe cloud vende)

FX përmban disa ndërtuar në rritjen/applets shikimin:

* përmbajtja tekstuale Redaktor (me prish / ribëj kaluara historike, më i ulët/ngjit, kërkim, dhe çikë-to-zoom)
* dyjor (magji) shikues
* Foto shikues
* Media pjesëmarrës dhe pop-up Audio pjesëmarrës
* zinxhir, merr, gzip, bzip2, 7krijuesit arkiv ZIP dhe extractors
* fotografi RAR heqës
* Shell Script Përmbarues

FX File Explorer nga NextApp, inc.

Shkarko FX fotografi Explorer KETU
model: 7.1.tre.zero (7121)
përfundimtar deri në datën: korrik 16, 2018
skedar matje: 11 mb