Gboard – Google Keyboard apk Download – Aplikasi kanggo Mobiles

Download versi paling anyar saka kaca Gboard apk

Gboard apk Download: Gboard wis kabeh bêsik kaya bab Google Keyboard-kecepatan lan linuwih, ngleyang Ngetik, typing swara, lan ekstra-plus Google Search in-dibangun. Ora ekstra app ngoper; mung golèk lan nuduhake, metu suwene keyboard.

Gboard apk Download

ngleyang Ngetik — Kind sooner by sliding your finger from letter to letter

typing Voice — Simply dictate textual content on the go

Telusuri lan nuduhake: — Press the G to look and share something from Google:
• Tutup dening kopi lan mangan panggonan
• cuaca Climate
• artikel Informasi
• nilai aktivitas Sports
• Lan apa ngene nelusuri ing Google

Search Emoji — Discover that emoji, cepet

gifs — Search and share GIFs for the good response.

typing Multilingual — No extra switching between languages manually. Gboard bakal autocorrect lan saran saka basa Panjenengan aktif.

Google Translate — Translate as you kind in the keyboard

Ton saka varieties basa — go to https://goo.gl/fMQ85U kanggo rekaman lengkap

gagasan Professional:
• Manajemen kursor Tulis: Geser driji saka saindhenging wilayah bar maneuver kursor
• Tulis mbusak: Muter ngiwa saka tombol delete kanggo sakcepete dibusak sawetara phrases
• Priksa baris jumlahe ing kabeh kaping diakses (ngidini ing Setelan → Preferensi → Quantity Row)
• Simbol diwenehi: Saiki diwenehi cepet ing tombol kanggo simbol entri kanthi mencet protracted (ngidini ing Setelan → Preferensi → penet Dhowo kanggo simbol)
• One mode nyerahke: On telpon tampilan massive, keyboard pin ing sisih kiwa utawa tepat saka tampilan
• Tema: Pilih tema individu, karo utawa wates tombol metu

Gboard - Keyboard Google Google LLC

model: 7.2.7.196300177-nerbitaké-armeabi-v7a (26720713)
Final gaul: Bisa 15, 2018
Ukuran Gambar: 34 MB
Kabeh informasi zip ditemokaké ing website iki unik lan unmodified.
variasi sadurungé: