Gboard – Тастатурата на Google APK преземање на – Најдобра Apps за мобилни телефони

Симнете ја најновата верзија на Gboard APK датотека

Gboard АПК Превземи: Gboard има сите парчиња ви се допаѓа за Google Keyboard-брзина и сигурност, планирам Пишување, глас пишување, и екстра-плус Google Барај изградена во-. Нема дополнителни префрлување стан; едноставно пребарување и споделување на, соодветна надвор од вашата тастатура.

Gboard АПК Превземи

планирам Пишување — Kind sooner by sliding your finger from letter to letter

гласот на пишување — Simply dictate textual content on the go

Пребарување и споделување на: — Press the G to look and share something from Google:
• Затворете со продавници и места за јадење
• климатски предвидувања
• Информации статии
• Спортски активности резултати
• И нешто што би пребарување на Google

со емотикони Барај — Discover that emoji, порано

GIFs — Search and share GIFs for the good response.

повеќејазичен пишување — No extra switching between languages manually. Gboard ќе Автоматска корекција и да препорача од кој било овозможено јазици.

Гугл преведувач — Translate as you kind in the keyboard

Тони на јазикот сорти — go to https://goo.gl/fMQ85U за целосна евиденција

професионални идеи:
• управување со движење на курсорот: Лизгајте го прстот низ бар област да се движи курсорот
• рацете избришете: лево од копчето Избриши слајд на кратко да избришете број на фрази
• Проверете редот количество на сите времиња достапни (дозволи во Settings → Опции → Количина ред)
• Симболи совети: Тековен брзо загатки во вашите клучеви за влез симболи со долготраен печат (дозволи во Settings → Опции → Подолгите печатот за симболи)
• Една рака на владата: На масивни екран телефони, PIN тастатура на лево или на соодветно на екранот
• Теми: Изберете вашите индивидуални тема, со или без клучните граници

Gboard - на тастатурата на Google од страна на Google ДОО

модел: 7.2.7.196300177-порака-armeabi-v7a (26720713)
Завршно до датумот: би можеле да 15, 2018
димензија на датотеката: 34 MB
Сите .apk информации откриени на нашата веб страница се единствени и немодифицирана.
претходно Варијации: