Gboard – Google Keyboard APK Shkarko – Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të dosjes Gboard APK

Gboard APK Shkarko: Gboard ka të gjitha pjesët që ju pëlqen në lidhje me Google Keyboard-shpejtesine dhe seriozitetin, Glide Typing, Typing zë, dhe ekstra-plus Google Kërko në të ndërtuar. No app kalimi shtesë; thjesht kërkoni dhe të ndajnë, nga duhur të tastierës tuaj.

Gboard APK Shkarko

Glide Typing — Kind sooner by sliding your finger from letter to letter

Voice Typing — Simply dictate textual content on the go

Kërko dhe të ndajnë: — Press the G to look and share something from Google:
• Mbylle nga dyqane dhe vende të hahet
• Parashikimet klimatike
• Artikuj informacionit
• Aktivitete sportive rezultatet
• Dhe çdo gjë që ju do të kërkoni në Google

Emoji Kërko — Discover that emoji, më shpejt

Gifs — Search and share GIFs for the good response.

Typing multilingual — No extra switching between languages manually. Gboard do AutoCorrect dhe të rekomandojë nga çdo e gjuhëve tuaja të aktivizuara.

Google Translate — Translate as you kind in the keyboard

Ton e varieteteve gjuhësore — go to https://goo.gl/fMQ85U për rekord të plotë

ide profesionale:
• Menaxhimi i kursorin Gesture: Slide gishtin tuaj në të gjithë bar zonë për të manovruar kursorin
• gjest fshini: Slide largua nga Delete kyç për të fshirë menjëherë një numër të frazat
• Bëni rreshtin sasi në çdo kohë të qasshme (lejojnë në Settings → Preferencat → Row Sasia)
• Simbolet lë të kuptohet: lë të kuptohet se të pranishëm të shpejtë në keys tuaj për simbolet e hyrjes me një shtyp të zgjatur (lejojë në Settings → Preferencat → shtyp të gjata për simbolet)
• Një regjim duar: Në telefonat masive ekranit, pin keyboard në të majtë apo të duhur e ekranit
• Tema: Zgjidh temën tuaj individual, me ose me kufij jashtë kyçe

Gboard - Google Keyboard nga Google LLC

model: 7.2.7.196300177-lirimin-armeabi-V7A (26720713)
Final deri në datën: mund 15, 2018
File Dimension: 34 MB
Të gjitha informatat .apk zbuluar në faqen tonë janë unike dhe të pandryshuar.
Dallimet më parë: