Gboard – Google kibor APK Download – Aplikasi pangalusna pikeun héndsét

Ngundeur versi panganyarna tina file Gboard APK

Gboard APK Download: Gboard boga sagala buah anjeun resep ngeunaan Google kibor-laju jeung reliabilitas, Glide Ngetik, ketikan sora, jeung tambahan-tambah Google Search di-diwangun. Taya tambahan aplikasi switching; kantun milarian tur bagikeun, kaluar ditangtoskeun tina keyboard Anjeun.

Gboard APK Download

Glide Ngetik — Kind sooner by sliding your finger from letter to letter

ketikan sora — Simply dictate textual content on the go

Milarian tur bagikeun: — Press the G to look and share something from Google:
• Tutup ku toko jeung dahar tempat
• ramalan Iklim
• artikel Émbaran
• skor kagiatan Olahraga
• Sarta nanaon kukituna milarian dina Google

Pilarian Emoji — Discover that emoji, sooner

GIFs — Search and share GIFs for the good response.

ketikan multibasa — No extra switching between languages manually. Gboard bakal autocorrect sarta nyarankeun ti salah sahiji basa Anjeun diaktipkeun.

Tarjamah Google — Translate as you kind in the keyboard

Ton of variétas basa — go to https://goo.gl/fMQ85U keur catetan lengkep

gagasan profésional:
• manajemén kursor sapuan: Geser jari Anjeun sapanjang aréa bar ka maneuver kursor
• sapuan ngahapus: Slide ditinggalkeun ti konci Hapus mun lila ngahapus sababaraha frasa
• Jieun baris kuantitas sepanjang waktos diaksés (ngawenangkeun dina Setélan → Tanya → kuantitas Baris)
• Simbol petunjuk: Hadir petunjuk gancang dina kenop anjeun pikeun lambang Éntri ku pers protracted (ngawenangkeun dina Setélan → Tanya → pencét lengthy pikeun lambang)
• Hiji mode dibikeun: Dina telepon tampilan masif, keyboard pin ka kénca atawa ditangtoskeun tina tampilan anu
• Téma: Pilih tema individu Anjeun, nganggo atanapi kalawan wates konci kaluar

Gboard - nu kibor Google ku Google LLC

model: 7.2.7.196300177-ngaleupaskeun-armeabi-v7a (26720713)
Final up to date: bisa 15, 2018
Diménsi file: 34 MB
Sadaya inpo .APK kapanggih dina ramatloka urang anu unik tur unmodified.
Variasi saméméhna:

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
%d blogger kawas kieu: