Google Chrome: gancang & Ngamankeun APK Download | Aplikasi pangalusna pikeun héndsét

Google Chrome: gancang & APK aman

Google Chrome mangrupakeun gancang, gampil, na panyungsi internét aman. Dirancang husus pikeun Android, Chrome geus tailored artikel informational, hyperlinks gancang ka situs web paporit Anjeun, undeuran, terpadu Search Google, jeung Google Translate. Ngundeur kiwari terasrasakeun kaahlian Chrome sami Internet Browser anjeun bersih sakuliah sadaya alat Anjeun.

Google Chrome: Fast & Secure APK Download

Milarian saum sareng ramah teuing kirang. Milih tina hasil teangan custom anu muncul geuwat nalika asihan na browsing kungsi dianjang kaca web. Gancang eusian variétas kalawan Autofill.

balanja rusiah. Paké rusiah mode ka internetan web tanpa nyimpen kaliwat sajarah anjeun. Kotektak pribadi ngaliwatan sagala unit Anjeun.

Sync Chrome dina sakabéh unit. Lamun anjeun sinyal dina Chrome, tetengger anjeun, kecap akses, sareng setelan nu mechanically nyingkronkeun dina sadaya alat Anjeun. Anjeun tiasa seamlessly asupkeun kabeh data anjeun tina telepon anjeun, karacunan atawa laptop komputer.

Sadaya kandungan favorit anjeun, keran a jauh. Henteu ngan nyaeta Chrome gancang pikeun Search Google, ayeuna teh dirancang janten ngan ketok hiji jauh ti bahan favorit anjeun. Anjeun tiasa keran di favorit anjeun jaba informasi atawa média sosial langsung ti kaca brand tab web anyar. Chrome ogé boga “Noel ka Milarian” fitur dina unggal Kalurahan. Anjeun bisa ngetok dina sagala frase atawa frase ngamimitian hiji pilarian Google, tapi mangkaning dina ramatloka nu mikaresep.

Ngajaga telepon anjeun kalayan balanja Google dikonci. Chrome ngawengku balanja Google dikonci. Eta ngajaga handphone anjeun ku mintonkeun ngabejaan mun anjeun nyoba arahkeun ka situs web jahat atanapi nampi informasi jahat.

Gancang ngundeur tur kaca web view na pilem offline Chrome ngabogaan tombol akuisisi eusi jadi Anjeun bisa lalajo pilem, poto, na kaca web sakabéh kalawan ngan hiji ketok. Chrome ogé ngabogaan bagian download di Chrome mana anjeun bisa nuliskeun sakabeh eusi nu tos Anjeun undeur sanajan anjeun offline.

Google Sora Search Chrome méré Anjeun web browser tepat anu tiasa ngabahas kalawan. Paké sora anjeun keur manggihkeun solusi dina lebet nu tanpa ngetok jeung lalaki leupas tina éta. Anjeun tiasa internetan tur napigasi gancang ku cara ngagunakeun sora anjeun mana, iraha bae.

Google Translate Panyungsi-Dina: Narjamahkeun jaba lengkep dina jangka waktu nu teu. Chrome integrates Google Translate, nu ngidinan Anjeun nganggo keran pikeun narjamahkeun sakabéh Internet kana basa pribadi sorangan.

Simpen Émbaran Cell Aktipkeun Émbaran Saver Chrome pikeun ngotektak tur napigasi Internét bari maké informasi teuing kirang. Simpen nepi ka 60% inpormasi ku téks compressing, gambar, pilem, jeung jaba tanpa nurunkeun standar.

saran custom bermakna. Chrome baris nyieun hiji kaahlian tailored kagiatan Anjeun. Dina kaca web Tab sadaya-anyar, anjeun nimu barang anu Chrome milih utamina dina pilarian data sajarah baheula maranéhna.

Download Google Chrome: gancang & APK aman

Leave a Reply