Google Klip APK Download | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

Download the latest version of Google Clips APK file

Google Klip APK Download

The Google Clips app helps you to ngatur jeung gagang your Google Clips kaméra digital ditangtoskeun kaluar tina Anjeun sélular mesin. Kalayan aplikasi nu, Anjeun gé bisa see what’s di anjeun kaméra digital and save or discard clips. IIn addition, you will learn how your digital camera works together with the usual exercises, battery costs, remaining storage space and additional data.
Google Klip APK Download
katuhu dieu’s what anjeun bisa ngalakukeun with the Google Clips app:• Ngatur your Google Clips kaméra digital di just some menit
Switch your clips in seconds kaluar tina Anjeun kaméra digital mun anjeun telpon
• View your clips to pick Anjeun karesep moments
• Save clips ngan to Google gambar or your telpon's potret galeri
• Share clips straight babarengan jeung anjeun family and friends
• See what your kaméra digital sees with Stay Preview
• Remotely seize clips even when the kaméra digital mangrupa sababaraha ft away
mutuskeun pangsaéna body from any clip and save as an auto-enhanced mangkaning potret.

Google Clips ku Google LLC

Sajaba Tempo

Download the latest version of Google Clips APK file HERE

model: 1.6.202690332 (90014972)
final paling énggal: Juli 21, 2018
koropak ukuran: 32 MB

baheula variasi:

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
%d blogger kawas kieu: