Google Earth APK Shkarkim për Android | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të dosjes Google Earth APK

Google Earth APK Shkarko

Kjo është krejt të re të Google Earth. Fitoni një perspektivë krejt të re të botës si ju të zbuloni globit me një shpullë të gishtit tuaj.

Google Earth APK Shkarko
Fluturojnë nga monumentet dhe qytete si në Londër, Tokyo dhe Roma në 3D mrekullueshëm, pastaj zhyten në të ekspertizë ata të dorës së parë me Avenue View. Shohin botën nga pikëpamja e krejt të re me Voyager, e cila ju sjell një-e-nje-lloj përvojat nga Sesame Avenue, BBC Earth, NASA dhe shtesë.

gjithashtu shih:-

Google Earth nga Google Inc

model: 9.2.15.tre (181231100)
Final deri në datën: mund 14, 2018
File Dimension: 11 MB
Dallimet më parë: