Google Ngarep apk Download – Aplikasi kanggo Mobiles

Download Model Latest saka kaca Google Ngarep apk

Kanthi app Ngarep Google, sampeyan bisa ngatur lan Manajemen Chromecast, Google -Home lan sistem audio Assistant beda. *Google Home APK Downloadmiyak
Njaluk mbokmenawa paling metu saka Unit karo pilihan paling anyar, gagasan lan presents.

Browse
Siji panggonan kanggo browsing lan muter musik diakses Panjenengan, TV marang, lan flicks saka perusahaan sing kaya.

Manajemen
ngaso, muter utawa ngganti jumlah video utawa audio lepen.

Home Google lan Speaker Setelan
setelan Management kaya supplier music gawan utawa lokasi, lan Unit pranala cocok kaya lampu apik, thermostats, lan Unit Chromecast.

Nggawe tim speaker karo peralatan cocok lan seneng puter maneh music ing ngarep dhewe.

Setelan Chromecast
Ngatur tampilan layar TV perumpamaan nggumunke. setelan Management kaya title gadget, lan miyak app, presents, lan isi.

* sawetara opsi bisa uga ora bisa diakses ing kabeh wilayah

Sawetara Beda Mbiyantu Apk Recordsdata

Download Ngarep Google by Google Inc Right here

model: 1.28.27.telung (12827030)

Final gaul: Maret 28, 2018

Pangukuran Gambar: 18MB

Ninggalake a Reply