Google Luaj Muzikë (Android TV) APK Shkarko | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të Google Play Music (Android TV) fotografi APK

Google Luaj Muzikë (Android TV) APK Shkarko

Google Luaj Muzikë ofertat falas, ad-mbështetur radio për atë që ju jeni duke bërë, Mënyrë që ju’re feeling, or what you need to hear. menjëherë begin radio stacione bazuar kryesisht on songs, artistët, or albums, or browse by stil, temper, ushtrim, dekadë, dhe shtesë. mbaj personal juaj muzikë asortiment with you by importing 50,000 të personal juaj këngët; atëherë kini kujdes për ato gjatë android, iOS, dhe në internet, falas.
Google Luaj Muzikë (Android TV) APK Shkarko
Subscribe to get on-demand hyrjemijëra e mijëra of songs and marrë diçkai kushtoj vëmendje even while you’re not i lidhur – ose bashkohem the familje plan on Android të ofrojë hyrje për sa më shumë që six relations for one low vlerë. Plus, subscriptions include membership to YouTube vjollcë, kështu që ju do të jetë në gjendje të më pëlqen YouTube ad-free, brenda sfond, and offline.

falas opsione:
*Radio curated by specialists për diçka ju need to hear
*shitës me pakicë sa më shumë që 50,000 këngët jashtë tuaj privat muzikë asortiment
*zbuloj and subscribe to podcasts
*i ndjeshëm sugjerime bazuar kryesisht në tuaj stil
*dëgjoj në Android, iOS, dhe në internet

Subscription-only opsione:
*I ri! The familje plan, Vendi sa më shumë që six relations mund më pëlqen Google Play Music for one low vlerë.
*On-demand hyrje to over 35 milion këngët
*YouTube vjollcë Anëtarësimi (see www.youtube.com/crimson për dhënat)
*Download music to your vegël dhe i kushtoj vëmendje while you’re not i lidhur
*Advert-falas, dëgjuarit pandërprerë

studim Vendi Google Luaj Muzikë është në tregndihmoj.google.com/googleplay/?p = availability

studim shtesë about Google Play Music at play.google.com/music

Google Luaj Muzikë (Android TV) nga Google LLC

ALSO LOOK

DOWNLOA GOOGLE PLAY MUSIC APK HERE

përfundimtar deri në datën: july 14, 2018
skedar dimension: 10 mb

 

më herët variacionet: