Google VR Services APK Shkarko | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të dosjes Google VR Services APK

Google VR Services APK Shkarko: Google VR Services ofron performancë digjitale aktualitetit për Daydream dhe karton Apps. Kjo përmban aftësitë ngjan njoftime shfaqur ndërsa në VR, pairing Daydream-gati Headsets dhe kontrolluesit së bashku me Daydream-gati shumë tuaj, dhe duke marrë në dhe daljes Apps VR.

Google VR Services APK Download

Apps Daydream nuk do të funksionojë në qoftë se ju ndodh që të çinstaloni Google VR Sherbime.
Nëpërmjet përdorimit të këtij app ju në përputhje të jetë i sigurtë nga Google Fraza tonë të Shërbimit (Google tos,
http://www.google.com/accounts/TOS) dhe Mbulimi i përbashkët Privateness Google
(http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/). Kjo app është një shërbim si të përshkruara në kuadër të Google
Tos dhe frazat në lidhje me software në shërbimet tona zbatohen për përdorimin tuaj të këtij app.

gjithashtu shih:-

VR Services Google nga Google LLC

model: 1.15.195746028 (160733894)
Final deri në datën: mund 15, 2018
File Dimension: tetë MB

Versioni i mëparshëm:-