Google VR Layanan APK Download | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

Ngundeur versi panganyarna tina file Google VR Layanan APK

Google VR Layanan APK Download: Google VR Layanan nawarkeun unjuk actuality digital pikeun Daydream na karton aktip. Ieu ngandung kamampuhan resembling mintonkeun bewara sedengkeun di VR, papasangan headset Daydream-siap sarta Controllers bareng jeung cellphone Daydream-siap anjeun, tur jadi meunang na exiting aktip VR.

Google VR Services APK Download

aktip Daydream iyeu moal jalan mun lamun lumangsung uninstall VR Layanan Google.
Ngaliwatan pamakéan aplikasi ieu anjeun akur janten tangtu ku Google frasa kami of Service (Google Tos,
http://www.google.com/accounts/TOS) jeung sinyalna Privateness umum Google
(http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/). aplikasi ieu téh Service a salaku outlined dina Google
Tos jeung frasa anu patali jeung program software dina Layanan kami dilarapkeun ka pamakéan Anjeun tina aplikasi ieu.

ogé nempo:-

Layanan VR Google ku Google LLC

model: 1.15.195746028 (160733894)
Final up to date: bisa 15, 2018
Diménsi file: dalapan MB

Previous Version:-

kasalahan: Content is protected !!
%d blogger kawas kieu: