Grand Theft Auto V: Manuali APK Shkarko – Apps më të mira për celularët

Grand Theft Auto V: Manuali APK

GTAV: Manuali është app zyrtare doracak për Grand Theft Auto V. strehon mbi 100 Faqet e veshur të gjitha gjërat nga kontrollet Zbavitje, dhe mundësitë për një turne me mënyrën e lagjeve të native dhe veprimet e të gjithë Los Santos dhe Blaine County – plus një version të veçantë interaktive e hartës sportiv të zoom në dhe të zbuloni.

Grand Theft Auto V
Zhvilluar nga krijuesit e grumbullimit Rockstar Veriut, Grand Theft Auto V është në mbarë botën të arritshme për PlayStation®four, PlayStation®three, Xbox One®, Xbox 360® dhe PC.

Vendosur brenda më i madhi, më dinamike dhe më e botës të ndryshme të hapura krijuar ndonjëherë, Grand Theft Auto V blends tregimit dhe gameplay në metoda të reja si lojtarë vazhdimisht hidhen jashtë dhe në të jetën e tre personazheve të çojë sportit.

Kur A Hustler junior Avenue, një kusar pension institucion financiar, dhe një psikopat frikshëm angazhohet me disa nga komponentët frikshme dhe më çrregullime të krimit ligjore, autoritetet amerikane dhe udhëtarët e kohës së lirë, ata duhet të zbres një koleksion i drogave bastisjeve të dëmshme në një metropol të pamatur, me të cilën ata nuk besojnë askënd, pak prej të gjitha.

Shkarko disa të tjera APK Useful fotografi këtu

Të gjitha shenjat dalluese tradicionale të novator të kthimit të grumbullimit, së bashku me konsideratë të pabesueshme të elementit dhe Grand Theft Auto traditës së egërsi me humor të trajtuar në modë.

Grand Theft Auto V gjithashtu vjen me Grand Theft Auto On-line, Grand Theft Auto universi dinamik dhe gjithnjë në zhvillim për një numër të gamers. Me botën shtrirë sportive dhe mekanikën fluide e Grand Theft Auto V, si një bazë, Grand Theft Auto On-line zgjerohet dhe zhvillohet me përbashkët përmbajtje të reja materiale të krijuara nga Rockstar video games dhe të Grand Theft Auto lagje.

Me ndihmën e karaktere nga historia e Grand Theft Auto V, lojtarë të rritet me anë të radhët ligjore nga banding së bashku me miqtë e për të përfunduar punë për të holla, të blerë prona, automobila dhe përmirësimet karakter, konkurrojnë në mënyra konvencionale agresive ngjashme me deathmatches ose Races nga vendi, ajrit apo detit, ose krijoni individuale materialin tuaj përmbajtje për të luajtur dhe të ndajnë me Grand Theft Auto lagje.

Për të kërkuar nga jashtë ekstra rreth GTAV, shkoni në http://www.rockstargames.com/V

 

Download Grand Theft Auto V: APK Manuali drejtë këtu

 

Lini një Përgjigju