IGTV APK Shkarkim për Android | Apps më të mira për celularët

IGTV APK Shkarkim për Android

IGTV APK Shkarko:

  • Igtv App
  • Shkarko Igtv Videos
  • Instagram APK
  • Igtv App APK
  • Igtv App Shkarko
  • Igtv Downloader
  • Igtv Android
  • Igtv Instagram

IGTV APK Shkarko

IGTV APK Shkarko;

Shikojnë vertikale video nga preferuar Instagram krijuesit tuaj.

IGTV është e ndryshme nga përvoja juaj tipike e videove. Ajo është projektuar rreth se si të vërtetë ju përdorni telefonin tuaj. Pra videos janë në ekran të plotë dhe vertikale. IGTV videos nuk janë të kufizuar në një minutë, kështu që ju mund të shihni më shumë nga përmbajtjen tuaj të preferuar.

VETITË

* Sign në llogarinë tuaj Instagram dhe do të nënshkruajë. Ju mund të shikojnë video menjëherë.
* Shikojnë video nga krijuesit ju tashmë ndjekin dhe të tjerë që ju mund të pëlqen.
* Shfleto Video të tjera apo të kërkoni për një kanal të veçantë krijues.
* Si apo komentoni në videot dhe për të dërguar atyre të miqve tuaj në Direct.
* Zbuloni krijuesit dhe të ndjekin ato direkt nga IGTV për të parë më shumë prej tyre në Instagram.

Version: 50.0.0.41.119 (114622432)
Rifreskimi i fundit: nëntor 21, 2018
Madhësia e dokumentit: 32 mb

Të gjitha dosjet APK gjenden në faqen tonë janë origjinale dhe të pandryshuar

Shkarko disa të tjera të dobishme fotografi APK:

IGTV APK Shkarko Këtu