Mbreti i Avalon: Dragon Warfare APK Shkarko – Apps më të mira për celularët

Shkarko King of Avalon: Dragon Warfare APK dokumentit

Mbreti i Avalon: Dragon Warfare: A ju të luajnë lojëra betejë? Të marrë kënaqësi në të lirë on-line lojrave? Pastaj të vënë së bashku veten tuaj! I pëlqente më të lirë për të luajtur multiplayer betejë rekreative të 2017 është e drejtë këtu! humbja e jetës së Mbretit Arthur ka lënë një fron bosh. Rritja e dragon tuaj dhe të ndërtuar ushtrinë tuaj në kërkim për të rritur Excalibur dhe të kthehet të jetë Mbreti i mëvonshëm i Avalon. Në këtë betejë dragua, dragon juaj i fuqishëm është gjë e rëndësishme për pushtet mbretërinë tuaj. Të mbajtur gjallë nga falsifikim aleanca me bashkëshortet tuaja dhe të ndërtuar një perandori në mënyrë kolektive. Kjo mund të jetë një rikrijim i mbretërve ngatërruar në një rekreacion e betejës. Kush mund të jetë fitimtare në këtë konflikt e mbretërve?

King of Avalon: Dragon Warfare APK DownloadTIPARET :

luftë! Në çdo vend të vetëm. Ju dhe aleatët tuaj duhet të jetë gati për një konflikt të klanit. Ndërtuar bazat tuaja dhe i bie në radhët tuaja – ju nuk jeni ai me sytë në fron!

Aleancat! Askush nuk është një ishull. Nëse bashkohet me një shef GVE Barbarian ose një mobber PvP, ju do të kërkojë aleatë që ju mund të besojnë.

dragonj! Një armë legjendar të shkatërrimit në masë. Si do të praktikoni ju tuajat?

bisedë! karakteristikë e drejtpërdrejtë-translation sjell qindra lojtarë nga bota e gjerë kolektivisht në realtime.

teknikë! Get djeg me anë të analizës dhe të kuptojnë aftësitë shkatërruese. E di se kur do të jetë e padukshme dhe kur për të porositur një pushtim!

Ndërtimi! Të ndërtuar themelet e një guximshëm Empire të mjaftueshme për të jetoj më gjatë në një Warzone dragon vatër!

fantazi Epic! Legjenda jeton Camelot. monsters superiore dhe HD graphics të pallavra. Luaj Mbreti i Lojra Online, Mbreti i Avalon!

Disa të tjera të dobishme APK Files

Shkarko King of Avalon: Dragon Warfare drejtë këtu

Lini një Përgjigju