Kingdom Hearts унија X [крос] Превземи | Најдобра Apps за мобилни телефони

Симнете ја најновата верзија на χ Kingdom Hearts унија [крос] APK датотека

Kingdom Hearts унија X [крос] АПК Превземи

Kingdom Hearts унија X [крос] Download Adventure across Disney’s magical and wondrous worlds in the first mobile app for the beloved KINGDOM HEARTS series!
Kingdom Hearts унија X [крос] АПК Превземи
Авантура низ Дизни светови!
——————————————–
Приказната за Kingdom Hearts започнува тука!
Запознајте се соочува со двете познати и нови, како ви стане херој на вашата сопствена приказна!——————————————–
Борат рамо до рамо на сите-ѕвезда фрлија!
——————————————–
Допрете и повлечете се изврши силни напади!
Опремување карактер медали во кој сакана Дизни и Final Fantasy карактери да се јавите на нивната сила во битка!
Персонализација на вашата опрема и да најдат нови стратегии за надминување на жестоки непријатели!

——————————————–
Многу начини да се игра! Игра со до 6 пријатели во реално време мултиплеер потраги!
——————————————–
Соработуваат со пријателите да се истражуваат фази и да се справи страшни непријатели!
Отклучување на Колосеумот со играње преку приказна потраги и се натпреваруваат против други за да се искачи на редови!

——————————————–
Искажете го вашиот стил со индивидуализира аватари!
——————————————–
Постојано расте избор на делови ви овозможува да направите вашиот сопствен аватар!
Нека вашата креативност останат на слобода што можете да изберете од сезонски, настанот, и карактер-тематските аватар делови да се стави заедно со уникатен изглед!

χ Kingdom Hearts унија [крос] од Сквер Еникс INC

Видете исто така

Симнете ја најновата верзија на χ Kingdom Hearts унија [крос] APK Here

верзија: 2.7.0 (32)
последен пат ажурирани: јули 20, 2018
Големина на Фајлот: 66 MB
  • претходни верзии: