Kingdom Hearts Union X [Cross] Shkarko | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të χ Kingdom Hearts Union [Cross] fotografi APK

Kingdom Hearts Union X [Cross] APK Shkarko

Kingdom Hearts Union X [Cross] Download Adventure across Disney’s magical and wondrous worlds in the first mobile app for the beloved KINGDOM HEARTS series!
Kingdom Hearts Union X [Cross] APK Shkarko
Adventure gjithë botëve Disney!
——————————————–
Historia Kingdom Hearts fillon këtu!
Njih përballet me dy të njohur dhe të ri si të bëheni hero i shumë vetë përrallë tuaj!——————————————–
Luftuar së bashku me një hedhur të gjithë yje!
——————————————–
Trokitje e lehtë dhe shpullë për të ekzekutuar sulme të fuqishme!
Pajisja Medalje karakter shfaqur dashur Disney dhe Final Fantasy karaktere për të thirrur në fuqinë e tyre në betejë!
Customize pajisjet tuaj dhe të gjeni strategji të reja për të kapërcyer armiqtë ashpër!

——————————————–
Shumë mënyra për të luajtur! Luaj me deri në 6 miq në kohë reale multiplayer quests!
——————————————–
Bashkëpunojnë me miqtë për të shqyrtuar fazat dhe trajtuar armiqtë frikshëm!
Hape Coliseum duke luajtur nëpër quests histori dhe të konkurrojnë kundër të tjerëve të rritet në radhët!

——————————————–
Express veten me avatars përshtatshëm!
——————————————–
Një përzgjedhje gjithnjë në rritje e pjesëve lejon të bëni shumë vetë avatar tuaj!
Le krijimtarinë tuaj drejtuar të lirë si ju zgjidhni nga sezonale, ngjarje, dhe karakter-themed pjesë avatar për të vënë së bashku një vështrim të veçantë!

χ Kingdom Hearts Union [Cross] nga Square Enix INC

gjithashtu Shiko

Shkarko versionin e fundit të χ Kingdom Hearts Union [Cross] APK Këtu

Version: 2.7.0 (32)
Rifreskimi i fundit: korrik 20, 2018
Madhësia e dokumentit: 66 mb
  • versionet e mëparshme: