Kore zip Download | Aplikasi For Mobiles

Download versi paling anyar saka kaca Kore apk

Kore apk Download

Kore™ gol dadi gampang, prasaja kanggo nggawe nggunakake lan seneng adoh sing ngijini sampeyan kanggo Manajemen Kodi® Panjenengan / XBMC™ media tengah metu saka Android™ mesin.

Kodi apk Download

kanthi Kore sampeyan bisa
- Manajemen media tengah karo prasaja kanggo nggawe nggunakake adoh;
- bebarengan karo sawetara werna tema;
- Ndeleng apa saiki nglaras, bebarengan karo gegandhengan info (film, TV ngungkapke, music, dawane lan addons);
- Ganti, sink utawa diwenehi subtitles;
- Ganti kanggo kasebut audio lepen;
- Kabeh standar puter maneh lan jumlahe kontrol ing pembuangan;
- Pilihan mundur lan forwards antarane windows ngarep utawa lengkap tampilan puter maneh ing Kodi
- Tambah, ngecek lan nangani saiki playlist;
- View apa ing perpustakaan media karo kasunyatan babagan film, TV ngungkapke, music lan nambah-ons;
- Direct pranala kanggo gegandhengan IMDb situs kanggo ing ambane info;
- Library upkeep kaya langit lan ngganti;
- Wake-ing-LAN lan beda tenogo Manajemen tumindak sing Pilihane mesin mbantu;
- kapal Youtube film to your saiki milih media tengah;
- kapal isi kacetak menyang minangka sulih saka nggenepi ing keyboard ing Kodi;
- Ganti kanggo manggon saluran TV lan nyetel mati ngrekam ing PVR / DVR persiyapan;

Ing wayahe ora ditambahaké nanging
- Nggolek smartplaylists
iki opsi bakal ditambahaké ing mangsa variasi

dianggo karo
- Kodi 14.x “Helix” lan luwih;
- XBMC 12.x “Frodo” lan 13.x Gotham;

saiki basa antarmuka didhukung
- Basque
- Bulgaria
- basa Cina
- Czech
- Dutch
- French
- German
- Italia
- Portuguese
- Portuguese (Brazil)
- Spanyol
- Russian

Commons lan dandan
Kodi® lan Kore™ sing logo saka XBMC basis. kanggo tambahan kasunyatan sampeyan bisa menyang http://kodi.wiki/view/Official:Trademark_Policy

Kore™ punika pancen Open-sumber lan dibukak ngisor ing saandhaping Lisensi Apache 2.nul
kudu sampeyan pengin pitulungan ing mangsa dandan sampeyan bisa nindakake supaya kanthi ngunjungi https://github.com/xbmc/Kore kontribusi kode.

ijin
Lumbung: dibutuhake kanggo attainable downloading of isi saka Kodi
telpon: dibutuhake duwe kemampuan kanggo ngaso Kodi nalika mlebu jeneng dideteksi.

Kore ora ndarbeni utawa nuduhake info kanggo kulit.

perlu pitulungan utawa duwe masalah?
Mangga menyang kita Papan diskusi ing http://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?ing 129 =

Pictures buktiaken ing gambar sing Copyright Blender basis (http://www.blender.org/), digunakake ngisor a inventive Commons telung.nul Commons
kode™ / XBMC™ sing logo saka XBMC basis

Kore, Official Distant kanggo Kodi dening XBMC basis

uga NDELENG

DOWNLOAD Kore apk Kene

model: v2.papat.papat (22)
final gaul: Juli 17, 2018
Gambar ukuran: telung mb