Live Channels APK Download | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

Download the latest version of Live Channels APK file

Live Channels APK Download

Live Channels app is for watching Live TV. Watch your karesep inpormasi, kagiatan olahraga, film and TV mangka ti varied channel sources resembling built-in tuner, IP-based tuners, jeung tambahan jeung present them geuwat di anjeun TV Android.
Live Channels APK Download
idin manggih:
* lokasi: Wanted to offer a whole program inpormasi for the TV channels.
* panyimpenan: Wanted to load poster arts of applications.
* TV listings: Wanted to indicate a program inpormasi and a channel banner.

Live Channels ku Google LLC

Download the latest version of Live Channels APK file katuhu dieu

model: 1.17.opat(live_channels_20180611.03_RC02) (417000238)
final paling énggal: Juli 18, 2018
koropak ukuran: 5 MB

baheula variasi: