Tuhan dadu APK Download | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

Download the latest version of Lord of Dice APK file

Tuhan dadu APK Download

Tuhan dadu APK Download

The teknik RPG You’ve got Been Ready keur!
Naek The Tower Pikeun Simpen The Putri!
Actual-Time PVP And Raid Bosses!
Superbly Drawn Dicers to Accumulate!
★ Strategic Anime RPG with Hero Assortment and Dice Mechanics!★ perjalanan ku cara the Sealed Infinity Tower!★ milih & ngaropea ngeupeul jeung has Outfits and Particular Abilities!
– jeung Beautiful Visuals and tanaga, Overwhelm Musuh anjeun!

Accumulate di luhur 200 has Dicers and ngawangun the Strongest Pagawe!
– mekar & Awaken Dicers anjeun mun Diterangkeun Anjeun pikeun meunangna!

★ New Battle Fashion Awaits You! aya Ready for Dice Battles with teknik!

★ Ti Solo-muter ka Multi battles, Conquer Limitless Hordes of Enemies di anjeun perjalanan!
Compete for Larger Ranks dina Actual-time PvP!
Battle Alongside buddies in Co-op Boss Raids!

model: 1.tilu.27 (36)
final paling énggal: Juli 24, 2018
koropak ukuran: 36 MB
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
%d blogger kawas kieu: