MicroG YouTube Vanced APK Download | Најдобра Apps за мобилни телефони

Симнете ја најновата верзија на YouTube микрограми vanced APK датотека

MicroG YouTube Vanced APK Download: Hey guys, are you looking for apps that allow background playback and ad blocking on YouTube? If so, then you have landed on the right page. In this tutorial, we’ll show you how to download YouTube Vanced Apk on Android Phone and Install.

MicroG YouTube Vanced APK Download

We are here with YouTube Vanced Apk. we all admit that advertising is so annoying and we all like to play favorite songs on Youtube while we chat with friends, play games on our smartphone.

I have good news for you. апликација на YouTube Напредно ти овозможува да игра на YouTube видеа во позадина. Таа, исто така нуди можност да го блокираат реклами.

апликација на YouTube vanced е модифицирана верзија на официјалната апликација на YouTube. претходно, тоа беше наречен iYTBP – Инјектира YouTube Позадина репродукција.

Она што е YouTube vanced:

YouTube vanced е модифицирана верзија на официјалната апликација на YouTube. претходно, тоа беше наречен iYTBP – Инјектира YouTube Позадина репродукција. Тоа беше лансиран од страна Master_T. Ако сте се обиделе модули, сте се обиделе сите карактеристики на YouTube vanced. Идејата на Youtube vanced доаѓа од YBP.

YouTube vanced АПК нуди неверојатни карактеристики како реклама блокирање, репродукција позадина, и повеќе. Што ги делевме повеќе функции на оваа апликација подолу

Препорачана: Превземи Среќа Patcher и да ја преземете GbWhatsapp.

Карактеристики на Youtube Напредно АПК:

Блок реклами: – Реклами блокирање функција им овозможува на корисниците да се види видео, без досадни реклами.
Слушајте музика во позадина: – Тоа им овозможува на корисникот да ги слушаат песни, кога ја апликацијата на YouTube е минимизиран.
режимот PIP (Слика во режим на слика): – Слика во режим на сликата е исто така, повика владата PiP. The PiP feature helps a user watch videos on the floating screen instead of in split mode. Videos are switched to minimized versions while browsing in other apps.
Video Resolution: – YouTube Vanced apk allows the user to select or set a standard video resolution to watch videos on Youtube.
You can zoom on all smartphones.
тема: – The Vanced app contains so many design options that can change the look and feel of the app.
Repeat video: – You can play a video over and over again. Just set the video in repeat mode.
Video Speed: – Можете да ја прилагодите брзината на видео репродукција.
Зарем тоа не е голем стан? Го делевме сите карактеристики на Напредно апликацијата YouTube. Без да се губи повеќе време, одиме во делот на преземање.

Превземи:

Еве ние се дели најновите Youtube vanced АПК 2018. Апликацијата не е достапна во Play Store.

Не вкоренети уреди: Превземи ЈуТјуб vanced АПК

Не вкоренети уреди: – Преземете микрограми АПК

За да го инсталирате YouTube Напредно АПК на Неменаџиран Android уреди
Во овој дел, ние ќе ви покаже како да го инсталирате YouTube Напредно АПК на вкоренети уред не. Да, сте слушнале право. You can install the YouTube Advanced app on unmanaged phones.

Во тој случај, you need to download and install an additional app called MicroG. It will help you sign in to your Google Account. Without further ado, we jump into the guide.

Чекор 1: – First you have to uninstall the updates of the YouTube app and also disable the automatic update in the Play Store.

Чекор 2: – Download YouTube Vanced APk from the download area above.

Before proceeding, you must enable theEnable unknown sourceoption in your smartphone setting.

To do that:

На вашиот Андроид телефон. отворен амбиент
Во амбиент Опции за безбедност на, допрете и потчукнете.
Движете се надолу додека не го видите Непознати извори.
Сега кликнете на копчето Непознати извори.
дијалог за предупредување прашува дали сакате да се овозможи апликации треба да бидат инсталирани од непознати извори.
Само притиснете Yes за да продолжи.
Чекор 3: – Сега го инсталирате верзијата на напредни стан како другите нормални APK датотеки на YouTube.

Чекор 4: – Преземете и инсталирате APK микрограми на вашиот Андроид телефон.

Чекор 5: – Следна, отворете ја апликацијата микрограми и пријавете се на сметката на Google.

совети: – По влезете во вашиот профил. Потоа изберете го претпочитаниот боја со избирање на поставувања> Напредни поставувања> распоред Settings.

Тоа е тоа!! Сега можете да се види видео клипови и да слушате музика без реклами. Постојат и многу повеќе функции. Истражете го и кажете ни за вашите омилени карактеристики на Напредно апликацијата на YouTube.

Превземи за Magisk Вкоренети уреди:

ARM64: – Превземи

АРМ X86: – Превземи

АРМ: – Превземи

Е да се провери: Превземи Kingroot Преземете Spotify Премиум

Микрограми - YouTube vanced од страна на YouTube vanced

MicroG YouTube Vanced APK Download here

верзија: 0.2.4-105-gf289a13-валкани (11675464)
последен пат ажурирани: септември 12, 2018
Големина на Фајлот: 3 MB