MicroG YouTube Vanced APK Download | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

Download the latest version of MicroG YouTube Vanced APK file

MicroG YouTube Vanced APK Download: Hey guys, are you looking for apps that allow background playback and ad blocking on YouTube? If so, lajeng geus landed dina kaca katuhu. Dina tutorial ieu, kami gé nunjukkeun maneh kumaha ngundeur YouTube Vanced APK on Phone Android sarta Pasang.

MicroG YouTube Vanced APK Download

Kami di dieu kalawan YouTube Vanced APK. urang sadayana ngaku yen iklan téh jadi bangor jeung urang sadayana resep maén lagu favorit di Youtube bari urang ngobrol jeung babaturan, maén kaulinan dina smartphone kami.

Kuring boga warta alus pikeun anjeun. Aplikasi YouTube Advanced ngidinan Anjeun muter video YouTube di tukang. Eta oge nawiskeun kamampuhan pikeun meungpeuk Iklan.

The YouTube Vanced aplikasi mangrupakeun versi dirobah tina resmi aplikasi YouTube. saméméhna, eta katelah iYTBP – Nyuntik YouTube Latar playback.

Naon YouTube Vanced:

YouTube Vanced mangrupakeun versi dirobah tina resmi aplikasi YouTube. saméméhna, eta katelah iYTBP – Nyuntik YouTube Latar playback. Eta diawalan ku Master_T. Lamun geus diusahakeun modul, Anjeun geus diusahakeun sagala fitur tina YouTube Vanced. Pamanggih Youtube Vanced asalna tina YBP.

YouTube Vanced APK nawarkeun fitur endah kawas meungpeuk ad, playback tukang, sarta beuki. Simkuring geus dibagikeun fitur leuwih tina aplikasi handap ieu

dianjurkeun: Ngundeur Lucky Patcher tur ngundeur GbWhatsapp.

Fitur tina Youtube Advanced APK:

Iklan Blok: – Iklan fitur blocking ngamungkinkeun pamaké pikeun lalajo video tanpa Iklan bangor.
Ngadengekeun musik di tukang: – Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngadéngékeun lagu nalika aplikasi Youtube anu minimal.
modeu PIP (Gambar dina modeu gambar): – Gambar dina modeu gambar disebut oge mode PiP. Fitur PiP ngabantuan hiji pamaké nonton video dina layar floating tinimbang dina modeu pamisah. Video switched pikeun versi minimal sabari kotéktak dina aktip séjén.
Resolusi video: – YouTube Vanced APK ngamungkinkeun pamaké pikeun milih atawa nangtukeun resolusi video standar pikeun lalajo video dina Youtube.
Anjeun tiasa zum dina sagala smartphone.
poko: – The Vanced aplikasi ngandung jadi loba pilihan desain anu bisa ngarobah tampilan jeung ngarasa tina aplikasi nu.
ulang video: – Anjeun tiasa muterkeun hiji video leuwih sarta leuwih deui. Ngan nyetel video dina modeu ulang.
Speed ​​video: – Anjeun tiasa nyaluyukeun speed playback video.
Teu hiji aplikasi hébat? Urang dibagikeun sagala fitur nu YouTube Advanced aplikasi. Tanpa kaleungitan sagala beuki waktos, urang balik ka bagian download.

download:

Here we shared the latest Youtube Vanced Apk 2018. The app is not available in the Play Store.

Non rooted devices: Download YouTube Vanced Apk

Non rooted devices: – Download MicroG Apk

To install YouTube Advanced APK on unmanaged Android devices
In this section, we’ll show you how to install YouTube Advanced Apk on a non-rooted device. nuhun, you heard right. You can install the YouTube Advanced app on unmanaged phones.

Bisi nu, you need to download and install an additional app called MicroG. It will help you sign in to your Google Account. Without further ado, we jump into the guide.

Lengkah 1: – First you have to uninstall the updates of the YouTube app and also disable the automatic update in the Play Store.

Lengkah 2: – Download YouTube Vanced APk from the download area above.

Before proceeding, you must enable theEnable unknown sourceoption in your smartphone setting.

To do that:

On your Android phone. Open setting
In the Security Options setting, tap and tap.
Scroll down until you see Unknown sources.
Now tap the button Unknown sources.
A warning dialog asks if you want to allow apps to be installed from unknown sources.
Just press Yes to continue.
Lengkah 3: – Now install the YouTube version of the advanced app like other normal apk files.

Lengkah 4: – Download and install MicroG Apk on your Android Phone.

Lengkah 5: – Teras, open the MicroG app and sign in to your Google Account.

tips: – After logging into your account. Then choose your preferred color by choosing Settings> Setélan canggih> Layout Settings.

Éta pisan!! Now you can watch videos and listen to music without ads. There are many more features available. Neuleuman eta sarta ngabejaan urang ngeunaan fitur favorit anjeun tina Youtube Advanced aplikasi.

Ngundeur alat Magisk rooted:

ARM64: – download

ARM x86: – download

ARM: – download

Kudu dipariksa: Ngundeur Kingroot Ngundeur Spotify Premium

MicroG - YouTube Vanced ku YouTube Vanced

MicroG YouTube Vanced APK Download here

Vérsi: 0.2.4-105-gf289a13-kotor (11675464)
panungtungan diropéa: September 12, 2018
Ukuran file: 3 MB

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
%d blogger kawas kieu: