Microsoft Edge APK Shkarkim për Android | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të dosjes Microsoft Edge APK

Microsoft Edge APK Shkarko: Microsoft Edge, tani në dispozicion në Android, krijon një përvojë të vazhdueshme në shfletim për Windows 10 përdoruesit në të gjithë pajisjet e tyre. Përmbajtje dhe të dhëna sync seamlessly në sfond, kështu që përdoruesit mund të shfletoni të gjithë pajisjet, pa lënë mënjanë një mundi.

Microsoft Edge APK Download

 

Microsoft Edge APK Shkarkim për Android:

Njohur Microsoft karakteristika Edge si Hub lejojnë përdoruesit të organizojnë web në një mënyrë që shkurtimet përmes rrëmujë, duke e bërë më të lehtë për të gjetur, të parë dhe për të menaxhuar përmbajtjen e tyre on-e-shko.

Microsoft Edge është projektuar për Windows 10 përdoruesit të shfletoni web si ata duhet të, kudo që janë, pa ndërprerë rrjedhën e tyre.

Vazhdo në PC:

Shkoni kudo dhe të vini deri ku ju la off nga seamlessly lëvizur përmbajtje ndërmjet pajisjes tuaj celular dhe PC (kërkon Windows 10 Fall Update Krijuesit).

Data Sync:

të parapëlqyerat tuaja dhe lista leximi sinkronizohen në të gjithë pajisjet tuaj, Pra nuk ka rëndësi pajisjen, shfletuesi juaj është personalizuar gjithmonë për ju.

Hub View:

Me preferuarat tuaja, Reading List, Historia dhe librat e gjitha në një vend, gjetjen dhe menaxhimin përmbajtjen tuaj është bërë e thjeshtë.

Leximi View:

Riorganizimin përmbajtjen në një faqe për të bërë më të lehtë për të përqëndrohen në atë që ju jeni duke lexuar.

QR Code Reader:

Thjesht lexuar kodet QR në prekjen e një butoni. Microsoft Edge do të tërheqë deri leximin dhe informacion të drejtë mbi ekranin tuaj.

Voice Kërko:

Ju tani mund të përdorni zërin tuaj për të kërkuar web. Bëj një pyetje ose flasin një të shpejtë për të përdorur web në më e natyrshme, mënyra të njohura.

Privatisht:

Kur jeni duke shfletuar me regjimin InPrivate, të dhënat tuaja shfletimit (si historinë tuaj, dosjet e përkohshme të internetit, dhe cookies) nuk është ruajtur në PC tuaj një herë ju jeni bërë.
Ne duam që të dëgjojmë nga ju! Submit reagime në app për të na tregoni se çfarë mendoni!

gjithashtu Shiko:-

Microsoft Edge Apk Download by Microsoft Corporation

Version: 42.0.0.2053 (2053)
Rifreskimi i fundit: gusht 18, 2018
Madhësia e dokumentit: 65MB