Minion Rush hina Me 5.4.1a APK + MOD Free Meuli / Henteu dikonci

Ngundeur Minion Rush hina Me MOD APK Pikeun Android

Balapan jeung Minions dina pangajén-unggul, runner kipas-favorit, Minion Rush!
Ngajalankeun sakumaha rusuh anjeun jigana sedengkeun tiasa leaping, dodging, rolling na knocking Minions ati nitenan dina despicably Bulan aksi-dipakétkeun.
Rurusuhan pikeun ngumpulkeun Pisang sarta maénkeun misi Tinangtu thrilling manjangkeun rating anjeun anjeun nyandak pelesir di moments Minion héran.

Minion Rush Mod Apk Download

Sakabeh lelembut sahiji pilem atuh hina dina kaulinan resmi!

• Balap sakumaha Dave, Carl OR Jerry — tur lempeng kaluar tina hina Me tilu pilem, Mel!
• Pasang on kostum pisan unik, sarua jeung Lucy, nu Surfer atawa Ninja Minion.
• laju ku lokasi iconic impressed ku gambar gerak hina Me, kawas Lair Bratt urang, nu Anti penjahat Liga na sajarah candi Mesir di The Piramida.
• Energy up Minions anjeun ku ngagunakeun mengembang UNICORN atanapi Rocket GRU'S.
• Play misi husus pikeun manggihan bahan eusi anyar jeung kostum anyar dina unggal ngaganti!
______________________________________________

Anjeun bakal tiasa ménta sarta maénkeun olahraga ieu haratis. Mangga jadi ngawartoskeun yen eta Sajaba ngidinan Anjeun maénkeun ngamangpaatkeun duit asing digital, nu bakal kaala anjeun kamajuan ku olahraga, ningali pasti Iklan, atanapi ku Mayar kalayan kontan sabenerna. Purchases duit asing digital ngamangpaatkeun tunai sabenerna anu dilumangsungkeun ngamangpaatkeun kartu bank, atawa tipe béda tina fee patali bareng jeung rekening Anjeun, tur aya diaktipkeun bari maneh asupkeun sandi akun Google Play Anjeun, kalawan kaluar kabutuhan pikeun ngalebetkeun deui kuantitas kartu bank anjeun atanapi PIN.
Dina-aplikasi purchases bakal diwatesan kucara nyaluyukeun setélan auténtikasi jero setélan pangecér Play Anjeun (Google Play pangecér House > setélan > Merlukeun auténtikasi pikeun purchases) sarta ngadegkeun hiji sandi keur unggal meuli / unggal 30 menit atawa Ku henteu hartosna.
Nganonaktipkeun kaamanan sandi bisa ngakibatkeun purchases diidinan. Urang niatna ajak anjeun ngajaga kaamanan sandi dihurungkeun lamun bisi anjeun boga budak atawa lamun batur bisa mibanda Éntri mun sistem Anjeun.
olahraga ieu incorporates promosi pikeun dagangan Gameloft urang atawa sabagian acara katilu nu bisa alihan anjeun situs web pihak-katilu. Anjeun bakal tiasa mareuman Sistim anjeun advert identifier lalaki dipaké pikeun kapentingan basis promosi dina menu setelan ti sistem Anjeun. fitur ieu bakal kapanggih dina Setélan aplikasi > rekening (wasta) > Google > Adverts (Setélan jeung Privateness) > Mutuskeun kaluar tina advertisements dumasar minat-.
facets yakin tina olahraga ieu bakal merlukeun pamilon pikeun Hook up kalawan Ramat.

ogé nempo:-

 

Download Minion Rush Mod Apk

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
%d blogger kawas kieu: