MoviePass APK Shkarko | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të dosjes MoviePass APK

MoviePass APK Shkarko: Film-Go është Kryeministri shërbimit teatrale e kombit abonim, lejuar ju për të parë filma të reja në teatro në mbi 4000 teatro gjithë SHBA për një çmim të ulët të abonimit.

MoviePass APK Download
– Shihni filma të reja në teatro, ka data ndërprerje
– Shoh ndonjë film 2D në teatrot nga dita e parë e nisjes
– Arritshëm në Over 4000 teatrot në mbarë vendin

Mënyra punon kjo:
– Shkarko pa pagese Film-Shko dhe sinjal sa më shumë që të marrë kartën tuaj customized anëtarësimit.
– Kur ju merrni kartën tuaj në postë, përdorni aplikacionin për të kërkuar për teatrot, filma dhe shfaqjeve.
– Shko në teatër dhe të shqyrtojë në Showtime tuaj të zgjedhur duke përdorur aplikacionin.
– Pas duke u kontrolluar në, karta juaj ka të ngjarë të aktivizohet; shpullë kartën tuaj MoviePass me një agjent biletë ose në një kiosk për të marrë biletën tuaj!
– Për teatro që vendosen për e-biletave me anë të film-Go, rezervojmë biletën tuaj dhe vendin (kur relevant) përpara kohe nga çdo vend.

kalojë Movie nga MoviePass

model: three.zero.18 (118)
Final deri në datën: mund të tetë, 2018
File Dimension: 36 mb

Dallimet më parë: