Download Talking Angela (Mod, Unlimited dhuwit) 3.6.2.98 kanggo Android

Download Latest Version of My Talking Angela Mod Apk for Android

Download Latest Version of My Talking Angela Mod Apk for Android: Nggoleki donya Talking Angelas lan ngatur Vogue dheweke, Hairdressing, nggawe-up lan omah – kabeh déné nglaras mini game addictively cute.

kanthi luwih saka 165 juta wis ... ora kantun metu ing nyenengake!

My Talking Angela Apk Download

Nganggo BABY ANGELA
Nggarap Angela minangka pet digital banget pribadi lan menehi dheweke urip paling apik! Ngewangi dheweke berkembang dadi metropolis Kitty gaya. Saka waos brushing kanggo sandhangan procuring - dheweke iku kabeh Yours!

TAKE CARE OF HER
Priksa Angela celebrity banget pribadi! nurture dheweke, sing kanggo dheweke, Feed ngruwat scrumptious dheweke. Mung nonton - dheweke bakal nguripake metu dadi pal anyar paling!

Nggawe dandanan warni
Ayo pangertèn ayu sih kawentar kanthi kanthi menehi Talking Angela mode make-liwat!
lipstik, eyeshadow, isin – ngatur kanggo isi jantung kang! Kanthi Welasan macem-macem werna lan kebebasan inventive kaetung; sampeyan bisa bisa bener tartamtu dhewe!

EXPRESS FASHION bakat YOUR
Sampeyan lagi apik, supaya Angela apik banget! Paketan ing fashion pungkasan lan rasukan cutest, saka nggumunke ballerina kanggo punk ninja! Full dipikir kanthi menehi dheweke coiffure tengen banget! Kanthi luwih saka siji yuta combos Vogue temen beda, sampeyan bisa nggawe siji bab tenan khusu!

PLAY MINI GAMES
Miyak lan muter apik game mini anyar! Saka Rampung seneng pancing munggah karo Gelembung Shooter – kabeh favorit tengen kene ... lan ekstra sing ditambahake ing rutin!

lan akeh, LUWIH…
Mbukak kunci klambi anyar unik, jurusan munggah, nglumpukake stiker tartamtu, ngatur manggon apik dheweke ... kabeh déné dheweke mbaleni kabeh bêsik sampeyan ngomong – ing jinis Angela tradisional!

app iki PRIVO dilisensi. The PRIVO aman pelabuhan segel wujud Outfit7 wis ditetepake laku privateness COPPA cecek kanggo njaga info pribadi sethitik siji. Kita app ora ngidini nom ketoke enom kanggo nuduhake info sing.

Iki app dumadi:
– Promosi dagangan Outfit7 lan kontekstual mromosiaken
– Hyperlinks sing pelanggan langsung kanggo app beda lan situs web Outfit7 kang
– Wong saka isi kanggo mbujuk pelanggan kanggo muter app sapisan liyane
– kasempatan kanggo nggawe nggunakake lan nggabungake karo konco liwat jaringan sosial
– Nonton film saka karakter animasi Outfit7 liwat integrasi Tube Sampeyan
– pilihan kanggo nggawe tumbas ing-app
– Gadgets bisa ditemokake kanggo macem-macem biaya ing forex digital, nyadari ing jurusan saiki tekan peserta
– Various pilihanipun kanggo entri kabeh functionalities app karo metu nggae sembarang ing-app tuku nggenepi awis nyata (proses jurusan, game, ing-game functionalities, iklan)

Download My Talking Angela Apk Mod

kesalahan: Content dilindhungi !!
%d bloggers kaya iki: